Παρασκευή , 14 Ιουνίου 2024

Δύο χρυσά για τη Νόρα Δράκου στην πρώτη μέρα του πανελληνίου

Ξεκίνησε την Παρασκευή (29/6), με τη συμμετοχή 452 κολυμβητών / τριών συνολικά από 78 Σωματεία και δύο (2) χώρες (Νότια Αφρική, Λίβανος), στο Δημοτικό κολυμβητήριο Αλίμου, το 87ο Εθνικό πρωτάθλημα κολύμβησης Ανδρών–Γυναικών.

Εκεί όπου πραγματοποιήθηκαν καλές κούρσες με δυνατό συναγωνισμό, παρότι δεν σημειώθηκαν σπουδαίες επιδόσεις από τους αθλητές, όπως σημείωσε ο τεχνικός σύμβουλος της ΚΟΕ, Νίκος Κραουνάκης.

Με κεκτημένη ταχύτητα από τους Μεσογειακούς συνέχισε η Νόρα Δράκου που κατέκτησε 2 χρυσά μετάλλια την πρώτη μέρα, στα 50 μ. ελεύθερο και στα 4×100 ελεύθερο mixed. Στην συγκεκριμένη κούρσα την τρίτη θέση κατέλαβε η Κριστέλ Βουρνά.

Νόρα Δράκου (1η στα 50μ. ελεύθερο Γυναικών): «Ήταν ένας σπουδαίος αγώνας. Εγώ βρίσκομαι σε μια δύσκολη περίοδο προετοιμασίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ωστόσο είμαι ικανοποιημένη από την επίδοσή μου.

Ο πρώτος στόχος παραμένει η οκτάδα στη Γλασκώβη και από εκεί και έπειτα ό,τι καλύτερο είναι καλοδεχούμενο. Οι Μεσογειακοί ήταν ένα πολύ καλό τεστ και χαίρομαι για αυτά που πέτυχα. Η σεζόν ως τώρα κυλά ικανοποιητικά».

Δείτε ακόμα

«Χρυσός» στη Μελβούρνη ο Πετρούνιας – Όλο και πιο κοντά οι Ολυμπιακοί Αγώνες!

Σπουδαίος Λευτέρης Πετρούνιας! Ο Έλληνας πρωταθλητής των κρίκων κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο …