Δευτέρα , 20 Μαΐου 2024

Δήμαρχε Ψυχραιμία!!!

Σε κατάσταση πανικού (?) φαίνεται πως βρίσκεται ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης ο οποίος δείχνει να αδυνατεί να διαχειριστεί θέματα που ταλανίζουν τον Δήμο τους τελευταίους μήνες και που, όπως είναι αναμενόμενο, η αντιπολίτευση φαίνεται πως εκμεταλλεύεται, προκειμένου να τον πλήξει προεκλογικά.

Βλέποντας ότι χάνει έδαφος, ενώ δέχεται “βέλη” από παντού και με τη δημοτικότητά του να έχει πάρει στην κυριολεξία την κατηφόρα, ο δήμαρχος επιδόθηκε σε νέο διαδυκτιακό ξέσπασμα, αυτήν τη φορά με αφορμή την έφοδο της πολεοδομίας το πρωί, στον χώρο του Cine Alimos.

Ο κ.Κονδύλης άστραψε και βρόντηξε, θέτοντας στο στόχαστρο για ακόμη μια φορά την αντιπολίτευση, η οποία, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, έχει επιδοθεί σε μια καμπάνια υποβάθμισης του έργου του και διάδοσης ψευδών ειδήσεων.

Ο Δήμαρχος Αλίμου, όπως συνηθίζει άλλωστε συχνά πυκνά, δημοσίευσε άλλο ένα προχειρογραμμένο, χωρίς πολιτικό λόγο και ανερμάτιστο προσωπικό λίβελο, νομίζοντας ότι με τέτοιου είδους εκρήξεις και “κραυγές” είναι σε θέση να πείσει τους δημότες της πόλης του. Εκτός και αν το κάνει για προσωπική του εκτόνωση…

H ανακοίνωση: 

“Πριν 5 ημέρες σε ανάρτησή μου με τίτλο ‘Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ’, ενημέρωνα ότι ορισμένα στελέχη της αντιπολίτευσης μας έστειλαν το ΣΔΟΕ για να μας ελέγξει. Το ΣΔΟΕ φυσικά δεν βρήκε τίποτα, μας καλησπέρισε και έφυγε…

Έγραφα ακόμα ότι η αντιπολίτευση «το τερμάτισε», μιας και δεν είχε μείνει πλέον κανένας ελεγκτικός μηχανισμός του κράτους για να μας καταγγείλει και να μας στείλει για έλεγχο, αφού έχει πια εξαντλήσει τα πάντα: ΙΚΑ, ΣΕΕΔΔ, ΣΕΠΠΕ, Ελεγκτικό Συνέδριο, Ελεγκτές Περιβάλλοντος, Πολεοδομία, Αποκεντρωμένη Διοίκηση, Εισαγγελία, Υπουργείο Εσωτερικών κ.λπ. κ.λπ.

Φευ, έκανα λάθος! Ξαναπιάσανε από την αρχή όλες τις Υπηρεσίες και ξαναρχίσανε το «βιολί» τους!

Σήμερα το πρωί, λοιπόν, μας έστειλαν εκ νέου την Πολεοδομία στο Cine Άλιμος!!

Γιατί; Γιατί είδαν 3 εργάτες του Δήμου μας να φτιάχνουν μια μικρή ξύλινη διακοσμητική κατασκευή (χριστουγεννιάτικο ντεκόρ) που θα τοποθετήσουμε στην αγορά Θουκυδίδου!

Οι άνθρωποι της Πολεοδομίας ήρθαν, έλεγξαν και έφυγαν, κάνοντας τον σταυρό τους…

Αλλά μάλλον τον σταυρό μας πρέπει να τον κάνουμε κι εμείς, γιατί η εμπάθεια, η εμμονή και η νοσηρότητα ορισμένων στελεχών της αντιπολίτευσης είναι πρωτόγνωρα και μόνο κακό προκαλούν στον τόπο μας.

Δεν καταλαβαίνουν ότι έτσι όπως κάνουν, γίνονται αποκρουστικοί και στο τέλος κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν θα θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά στην πόλη μας;

‘Η μήπως αυτό ακριβώς επιδιώκουν;

ΑΔΙΑΝΟΗΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ….”

Κύριε δήμαρχε…συνιστούμε ψυχραιμία!!!

Δείτε ακόμα

Δωρεάν Τεστ Παπανικολάου στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου – Η εξέταση γίνεται μόνο μετά από προγραμματισμένο ραντεβού – Για πληροφορίες …