Σάββατο , 25 Μαΐου 2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μυστική συνάντηση ΣΑΜΑΡΑ – Δ.ΚΑΜΜΕΝΟΥ – ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ – ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως σας ενημερώσαμε εδώ και ώρες είχαμε συνάντηση των κκ Σαμαρά, Μπαλτάκου, Καμμένου και Αλογοσκούφη στη Μεγάλη Βρετάνια. Τώρα έχουμε και τα βίντεο.

Θα αναρωτιέστε για ποιο λόγο να συναντηθούν οι κκ Σαμαράς, Μπαλτάκος, Καμμένος και Αλογοσκούφης στη Μεγάλη Βρετάνια.
Πάμε να ξεδιπλώσουμε το κουβάρι.
Θυμίζουμε πως ο κος Σαμαράς είχε ρίξει την κυβέρνηση Μητσοτάκη και ίδρυσε κόμμα (Πολιτική Άνοιξη) με άξονα το Σκοπιανό.
Οι κκ Μπαλτάκος και Καμμένος ίδρυσαν κόμμα πριν λίγες εβδομάδες με άξονα το Σκοπιανό.
Ενημερώνουμε πως οι κκ Σαμαράς και Μπαλτάκος είναι 30 χρόνια φίλοι. Τονίζουμε επίσης πως ήταν γενικός γραμματέας της Κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά μέχρι τις 2 Απριλίου 2014, όταν και παραιτήθηκε.
Πρόσφατα ο κος Αλογοσκούφης μίλησε κατά της κυβέρνησης Καραμανλή. Σε άρθρο του ο ίδιος ο κ. Αλογοσκούφης είχε αποδώσει την πολιτική ευθύνη για την οικονομική αναποτελεσματικότητα στον πολιτικό του προϊστάμενο (τότε Πρωθυπουργό Καραμανλή), λέγοντας ότι αρκετές φορές πρότεινε στον τότε πρωθυπουργό να ληφθούν μέτρα, αλλά σταθερά η απάντησή του ήταν: «Γιώργο, άστο γι’ αργότερα».
Η συνάντηση έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία σε σουίτα που παραχώρησε ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου κος Λασκαρίδης. Μάλιστα η σουίτα είναι χρήσης του κου Λασκαρίδη. Ο κος Λασκαρίδης είναι μέτοχος στην Aegean.
Ένα κόμμα που προκρίνει τα Εθνικά Θέματα, αλλά δεν έχει κάνει καμία νύξη για τις απελάσεις των Ρώσων από τους ΣΥΡΙΖΑΝ.ΕΛ ούτε όμως και έχουν μιλήσει κατά των Αμερικανών που πίεσαν για να υπογραφεί η συμφωνία των Πρεσπών.
Αυτά είναι τα στοιχεία. Πάμε τώρα σε ένα σενάριο βασισμένο στα στοιχεία αυτά, που πιστεύουμε ότι μπορεί να είναι η πραγματικότητα, το πολιτικό παρασκήνιο.
Υπάρχει ενδεχόμενο οι κκ Σαμαράς, Μπαλτάκος, Καμμένος κι Αλογοσκούφης να προχωρούν σε ‘Μακεδονικό’ κόμμα; Aν ισχύει κάτι τέτοιο τότε σίγουρα θα σκεφτεί κανείς πως όψιμοι Μακεδονομάχοι δεν μπορούν να σώσουν τη Μακεδονία από την Αθήνα.
Ο κος Σαμαράς δεν έχει πια καλές σχέσεις ούτε με τον κο Καραμανλή ούτε με τον κο Μητσοτάκη.
Ο κος Αλογοσκούφης τώρα τελευταία έχει πάψει να θεωρείται καραμανλικός, πιστός στρατιώτης. Είναι ο νέος φίλος του κου Σαμαρά ή πηγαίνει στη λογική ο «εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου»;
Σε όλα αυτά, ουδείς έχει μιλήσει (παρά την εικόνα των Μακεδονομάχων που έχουν) κατά των ΗΠΑ που είναι γνωστό σε όλους ότι πίεσαν για λύση του Σκοπιανού. Ο κος Pyatt τι λέει; Συμφωνεί;
Τέλος, ο κος Λασκαρίδης είναι ο χρηματοδότης του κόμματος ή ήταν τυχαία η επιλογή του συγκεκριμένου ξενοδοχείου;
Βλέπουμε πως όλοι οι εν λόγω πολιτικοί άνδρες έχουν ταύτιση πολιτικών συμφερόντων. Όλα τυχαία;
Πάντως αν ο κος Σαμαράς προχωρήσει σε σύμπραξη με το νέο κόμμα τότε θα ταιριάζει το «η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα», θα πουν κάποιοι.
ΥΓ. κατά διαβολική σύμπτωση (;) τη στιγμή που περνούσαν την πόρτα του ξενοδοχείου οι πολιτικοί, έφευγε ο Νίκος Παπανδρέου….

Θυμίζουμε τι γράφαμε πριν από ώρες όταν μάθαμε για τη συνάντηση.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες,αυτήν τη στιγμή, έχουμε συνάντηση στη Μ.Βρετανία των κ.κ Σαμαρά, Μπαλτάκου και Δ.Καμμένου.

upd 12,21 μόλις μας πληροφόρησαν πως έκλεισαν δωμάτιο οι τρεις πολιτικοί άντρες για να συζητήσουνε με ησυχία μακριά από τα βλέμματα.

upd 13.25 O Aντώνης Σαμαράς μόλις αποχώρησε, ενώ μαθαίνουμε πως παρών ήταν και ο Γιώργος  Αλογοσκούφης

Δείτε ακόμα

Δωρεάν Τεστ Παπανικολάου στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου – Η εξέταση γίνεται μόνο μετά από προγραμματισμένο ραντεβού – Για πληροφορίες …