Πέμπτη , 30 Μαρτίου 2023
Αρχική / Ειδήσεις / Απίστευτο ατύχημα για την Ευγενία Μανωλίδου – Έπεσε στη θάλασσα από τριήρη (Photo)

Απίστευτο ατύχημα για την Ευγενία Μανωλίδου – Έπεσε στη θάλασσα από τριήρη (Photo)

Αναπάντεχη κατάληξη είχε η επίσκεψη της Ευγενίας Μανωλίδου στην Τριήρη Ολυμπιάς. Αφού αποβιβάστηκε από το ιστορικό πλοίο, κατά την προσπάθεια της να προστατεύσει τους παρευρισκόμενους να μην υπερβούν τη ζώνη ασφαλείας στον προβλήτα, έπεσε η ίδια στη θάλασσα.

Αμέσως, κινητοποιήθηκαν τα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού, τα οποία έβγαλαν από την θάλασσα την σύζυγο του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Η τριήρης “Ολυμπιάς”, ένα ομοίωμα σε φυσικό μέγεθος των αρχαίων αθηναϊκών τριήρεων έχει συγκεντρώσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον. Είναι πανομοιότυπη με την αρχαία αθηναϊκή τριήρη του 5ου π.Χ. αιώνα — όπως εκείνες που ναυπηγήθηκαν μεταξύ του 650 και του 610 π.Χ στην Κόρινθο ή στη Σάμο — πιθανότατα σύμφωνα με τους ιστορικούς από τον Κορίνθιο ναυπηγό της εποχής Αμεινοκλή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ευγενία Μανωλίδου κάνει βόλτα με την τριήρη, και μάλιστα εμφανίστηκε ενθουσιασμένη σε ανάρτηση που έκανε στο Twitter.

Ενδεικτικό του ενθουσιασμού της συζύγου του Άδωνι Γεωργιάδη είναι το γεγονός ότι… ανέκραξε – γραπτώς – «Νενικήκαμεν!».

Δείτε ακόμα

Τη Μεγάλη Τρίτη τα ραντεβού για τους 30-39 – Τη Μεγάλη Πέμπτη για τους 40-44 με AstraZeneca – Στις 5 Μαΐου ξεκινούν οι εμβολιασμοί με Johnson & Johnson

Τη Μεγάλη Τρίτη ανοίγουν τα ραντεβού εμβολιασμού για την ηλικιακή ομάδα 30-39 και τη Μεγάλη …