Σάββατο , 25 Μαρτίου 2023
Αρχική / Ειδήσεις / ΑΛΙΜΟΣ: Σκουπίδια παντού στην πλατεία Θουκιδίδου (Εικόνες)

ΑΛΙΜΟΣ: Σκουπίδια παντού στην πλατεία Θουκιδίδου (Εικόνες)

Άλιμος. 3/11/18-Πλατεία Θουκυδίδου. Σκουπίδια παντού διασκορπισμένα. Όπου κι αν γυρίσεις το μάτι σου, παντού σκουπίδια. Βλέπεις λογής σκουπίδια σε παρτέρια, σε πεζοδρόμια, στους δρόμους, παντού. Οι φωτογραφίες είνια τραβηγμένες από γνωστό δημότη του Αλίμου, ο οποίος τις ανήρτησε στο fb.

Bρόμα. Παντού. Άνθρωποι και σκουπίδια συμβιώνουν και αυτόν τον Νοέμβριο στην πόλη. Δε χρειάζεται να έχεις πολυταξιδέψει σαν άλλος Οδυσσέας στο εξωτερικό για να έχεις δει με τα μάτια σου ότι εκεί είναι αλλιώς τα πράγματα. Περπατάς σε όλες σου τις διαδρομές – οι οποίες αθροίζουν, συνολικά, χιλιάδες χιλιόμετρα – και δεν βλέπεις, πουθενά, ούτε ένα σκουπίδι. Εδώ για όλα φταίνε οι πολίτες. Ο δήμος δε φταίει ΠΟΤΕ… και για τίποτε. Ο δήμος τα κάνει όλα ΤΕΛΕΙΑ και όταν κάτι στραβό δημοσιοποιείται, τότε φταίει ο δήμοσιογράφος. Ευχόμαστε αυτές οι εικόνες που ντροπιάζουν την πόλη και εκθέτουν πρόσωπα και καταστάσεις να είναι οι τελευταίες που ντροπιάζουν την πόλη.

 

 

Δείτε ακόμα

Τη Μεγάλη Τρίτη τα ραντεβού για τους 30-39 – Τη Μεγάλη Πέμπτη για τους 40-44 με AstraZeneca – Στις 5 Μαΐου ξεκινούν οι εμβολιασμοί με Johnson & Johnson

Τη Μεγάλη Τρίτη ανοίγουν τα ραντεβού εμβολιασμού για την ηλικιακή ομάδα 30-39 και τη Μεγάλη …