Τετάρτη , 24 Ιουλίου 2024

Αγρίεψε ο Λεβέντης: Αποκαλεί «φίδια» τον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη!

«Φίδια» αποκάλεσε μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή, τον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Βασίλης Λεβέντης.

Αφορμή για τον σκληρό χαρακτηρισμό το γεγονός, όπως λέει ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, οτι οι αρχηγοί των δύο μεγάλων κομμάτων προσπαθούν να προσεταιριστούν βουλευτές του.

«Πλησιάζουν ακόμη βουλευτές μου γιατί είναι πρόστυχοι… Αυτή η Βουλή είναι βρωμερή Βουλή» ξέσπασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, σημειώνοντας οτι ο Αλέξης Τσίπρας έχει ανάγκη βουλευτές για τις Πρέσπες, ο δε Μητσοτάκης θέλει πεντακομματική Βουλή για να εξασφαλίσει την αυτοδυναμία. «Έχουμε με δύο φίδια να κάνουμε στην Ενωση Κεντρώων, πρόσθεσε. Ένα φίδι, με τον Τσίπα που προσπαθεί να εκμαιεύσει βουλευτές για να ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών, κι από την άλλη ένα Μητσοτάκη που θέλει πεντακομματική για να βγάλει την Ένωση από τη Βουλή. Δε θα του κάνουμε όμως τη χάρη» σημείωσε.

Ο Βασίλης Λεβέντης στην ίδια συνέντευξη στον ΣΚΑΙ, αποκάλυψε και κάτω από ποιές προϋποθέσεις θα ψήφιζε πρόταση μομφής μαζί με τον πρόεδρο της ΝΔ.

Μόνο αν ο Μητσοτάκης κάνει δήλωση ότι αν γίνει πρωθυπουργός δεν δίνει τη λέξη Μακεδονία, είπε. Οχι το ένα φίδι να πάρει τη θέση του άλλου.

Μιλώντας για το σενάριο προσέγγισης με τον Πάνο Καμμένο, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τόνισε ότι θεωρεί τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ «συνένοχο του Τσίπρα» και ότι «δεν ταιριάζουν τα χνώτα τους. Νωρίτερα έπρεπε να είχε άρει την εμπιστοσύνη του για την κυβέρνηση, τώρα είναι αργά, τώρα ψηφίστηκε η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή των Σκοπίων, όλος ο κόσμος θα τα βάλει με την Ελλάδα» εξήγησε ο κ. Λεβέντης.

Δείτε ακόμα

Βουλή: Τίθεται σήμερα προς επεξεργασία το νομοσχέδιο για τον 5ο τραπεζικό πυλώνα

Τίθεται προς επεξεργασία σήμερα, Τρίτη 23 Ιουλίου, στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή το νομοσχέδιο του υπουργείου …