Δευτέρα , 22 Απριλίου 2024

Έχασε τη μάχη με την επάρατο νόσο ο κορυφαίος γυναικολόγος, Δημήτρης Κακαλέτρης

Στο πένθος έχει βυθιστεί από τα ξημερώματα του Σαββάτου ο ιατρικός κόσμος, μετά τον χαμό ένος σπουδαίου επιστήμονα και πασίγνωστου γυναικολόγου, του Δημήτρη Κακαλέτρη.

Ο Δημήτρης Κακαλέτρης έφυγε πολύ νέος, χτυπημένος από την επάρατη νόσο. Για επτά ολόκληρους μήνες έδωσε σκληρή και γενναία μάχη χωρίς να εξομολογηθεί σε κανέναν το πρόβλημα της υγείας του,ενώ μέχρι τελαυταία στιγμή ήταν δίπλα σε όλες τις γυναίκες που λάτρευε και με μεράκι «υπηρετούσε».

Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε και χθες, στη 1.00 τα ξημερώματα, άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια, τους φίλους και χιλιάδες ανθρώπους που τον γνώρισαν μέσω της επιστήμης του.

Ο Δημήτρης Κακαλέτρης ήταν παντρεμένος με την Αγγλίδα μαία Kristina Wood και μαζί απέκτησαν δυο γιους, τον Γιώργο, 17 ετών και τον Κωνσταντίνο, 13 ετών.

Όλοι όσοι τον γνώρισαν μιλούν μόνο για την καλοσύνη, την ξεχωριστή του προσωπικότητα, το σπάνιο ήθος του, την ανθρωπιά του, το χαμόγελο και την αγάπη του για το λειτούργημα που υπηρετούσε με ήθος και ψυχή.

«Αντιμετωπίζω κάθε γυναίκα σαν την κόρη, την αδερφή, τη σύζυγο, τη μητέρα μου… Κάνω για όλες, αυτό που θα έκανα για εκείνες! Νιώθω υποχρέωσή μου να παρέχω (πέρα από υπεύθυνες-τεκμηριωμένες ιατρικές υπηρεσίες) κατανόηση και φροντίδα, εξατομικευμένη σε κάθε γυναίκα, δίνοντας σημασία στη λεπτομέρεια. Ήμουν, είμαι και θα είμαι δίπλα σε όλες τις γυναίκες που με τιμούν, με τίμησαν και θα με τιμήσουν, ανεξάρτητα από την οικονομική τους κατάσταση, στους δύσκολους καιρούς που περνάμε. Για κάθε πρόβλημα, η επιστήμη μας παρέχει τη λύση και όλα αντιμετωπίζονται»… Αυτός ήταν ο Δημήτρης Κακαλέτρης!

Η κηδεία του έγινε, ύστερα από δική του επιθυμία, σε στενό οικογενειακό κύκλο το πρωί του Σαββάτου.

Με πόνο ψυχής σε αποχαιρετούμε αγαπημένε αδελφέ, φίλε και γιατρέ…Θα σε θυμόμαστε πάντα γιατί μας χάρισες ότι πιο πολύτιμο έχουμε στη ζωή μας…Την ίδια τη ζωή!!!

Δείτε ακόμα

Δωρεάν Τεστ Παπανικολάου στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου – Η εξέταση γίνεται μόνο μετά από προγραμματισμένο ραντεβού – Για πληροφορίες …