Πέμπτη , 30 Μαρτίου 2023
Αρχική / Ειδήσεις / Άλιμος: Eνα απέραντο εργοτάξιο πριν τις εκλογές με τεράστια προβλήματα για πολίτες και οδηγούς

Άλιμος: Eνα απέραντο εργοτάξιο πριν τις εκλογές με τεράστια προβλήματα για πολίτες και οδηγούς

Ασφαλτοστρώθηκε με τεράστια προβλήματα, κυρίως για τους οδηγούς, ένα μεγάλο κομμάτι της λεωφόρου Αλίμου (στο ρεύμα προς παραλία, από Κυβέλης έως την Βαλλιάνου).

Οι εργασίες θα γίνονται αποκλειστικά το βράδυ για να μην υπάρξει πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων, λένε οι αρμόδιοι, ωστόσο ο τρόπος αντιμετώπισης του κυκλοφοριακού ζητήματος γίνεται με έναν άκρως επικίνδυνο τρόπο, αφού τον ρόλο του …τροχονόμου για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας τον κάνουν οι εργάτες του έργου!

Κανείς δεν έχει μεριμνήσει ώστε να υπάρχει κάποιος από την τροχαία στο σημείο για να ρυθμίζει, τις επίμαχες ώρες, την κυκλοφορία, κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα τον δρόμο να τον κλείνουν οι εργάτες που έχουν αναλάβει την ασφαλτόστρωση, κουνώντας σημαίες στους οδηγούς υποχρεώνοντάς τους να αλλάζουν κατευθύνσεις.

Μάλιστα, σύμφωνα με καταγγελία οδηγού στο alimosvoice, πριν από δύο ημέρες, όταν ο ίδιος εισήλθε από την παραλιακή στη Λ. Αλίμου στο ύψος που πραγματοποιείται η ασφαλτόστρωση, εργάτης, εκτελώντας χρέη τροχονόμου, του υπέδειξε να αλλάξει λωρίδα χωρίς να έχει δει πως από την αντίθετη κατεύθυνση υπήρχε αυτοκίνητο που είχε εισέλθει με υπόδειξη ενός άλλου εργάτη-τροχονομού και παραλίγο να συγκρουστούν.

Ευτυχώς ο καταγγέλοντας οδηγός, αγνόησε τις υποδείξεις του εργάτη και έτσι αποφεύχθηκε κάποιο ατύχημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η δημοτική αστυνομία δεν έχει κάνει την εμφάνισή της στα σημεία του εργοταξίου σχεδόν ποτέ.

Δείτε ακόμα

Τη Μεγάλη Τρίτη τα ραντεβού για τους 30-39 – Τη Μεγάλη Πέμπτη για τους 40-44 με AstraZeneca – Στις 5 Μαΐου ξεκινούν οι εμβολιασμοί με Johnson & Johnson

Τη Μεγάλη Τρίτη ανοίγουν τα ραντεβού εμβολιασμού για την ηλικιακή ομάδα 30-39 και τη Μεγάλη …