Πέμπτη , 8 Ιουνίου 2023

Άλιμος: Ο Δήμαρχος Α.Κονδύλης έβαλε “φόρμα εργασίας”, κράνος και έπιασε δουλειά…

Είναι ωραία η εικόνα να βλέπεις έναν Δήμαρχο να στήνεται απέναντι σε μια κάμερα, με το εργατικό κράνος στο κεφάλι και γεμάτος υπερηφάνεια να διαφημίζει τα έργα που πραγματοποιεί στην πόλη του.

Άλλο τόσο ωραία θα ήταν, αν βλέπαμε τον κ.Κονδύλη να έχει πιάσει το τιμόνι ενός φορτηγού και να ρίχνει την πίσσα στους δρόμους. Όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε. Προφανώς για τεχνικούς λόγους ή ίσως για τις ανάγκες του ….ρεπορτάζ να μη χρειάστηκε περαιτέρω διαφήμιση.

Για να “δέσει” το …θέμα,όπως λέμε στη δημοσιογραφική πιάτσα,αρκεί η εικόνα του δημάρχου, μια δήλωσή του μπροστά στην κάμερα ενός κινητού, μερικά πλάνα και ο σκοπός επετεύχθη.

Πάντως αυτό που είδαμε εμείς στο συγκεκριμένο βίντεο, μας θύμισε έντονα τον αείμνηστο Δημήτρη Παπαμιχαήλ στην ταινία “Διπλοπεννιές”, αλλά και τους στίχους ενός λαικού άσματους, που λέει “Μη βροντοχτυπάς τις χάντρες, η δουλειά κάνει τους άντρες, το γιαπί, το πιλοφόρι, το μυστρί”

Δείτε ακόμα

Τη Μεγάλη Τρίτη τα ραντεβού για τους 30-39 – Τη Μεγάλη Πέμπτη για τους 40-44 με AstraZeneca – Στις 5 Μαΐου ξεκινούν οι εμβολιασμοί με Johnson & Johnson

Τη Μεγάλη Τρίτη ανοίγουν τα ραντεβού εμβολιασμού για την ηλικιακή ομάδα 30-39 και τη Μεγάλη …