Τετάρτη , 5 Οκτωβρίου 2022
Αρχική / Ειδήσεις / Υποψήφιος του Ανδρέα Κονδύλη σε… παραλήρημα

Υποψήφιος του Ανδρέα Κονδύλη σε… παραλήρημα

Κάποιος Παύλος Παπαδημητρόπουλος, ο οποίος δηλώνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Ανδρέα Κονδύλη, μάθαμε ότι μέσα από μια ανακοίνωση που εξέδωσε σε τοπικό μπλοκ πολύ χαμηλής επισκεψιμότητας, τόλμησε να αναφερθεί με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, στις αποκαλύψεις που κάναμε πρώτοι, σχετικά με τη σκανδαλώδη αγορά πινάκων ζωγραφικής, που στοίχησαν ούτε λίγο ούτε πολύ,  400000 χιλιάδες ευρώ στους δημότες Αλίμου.

Ο κύριος λοιπόν αυτός, που το ονομά του δεν το γνωρίζει σχεδόν κανείς στην πόλη του Αλίμου, αποκάλεσε μίζερους, λασπολόγους και συκοφάντες αυτούς που προφανώς ανέδειξαν το θέμα, χωρίς ωστόσο να τον ενημερώσει κάποιος, ότι για τα τεράστια ποσά που δαπανήθηκαν για τις  αγορές αυτές, έχουν ήδη παρέμβει οι αρχές και η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια του αρμόδιου εισαγγελέα.

Ας του πει λοιπόν κάποιος, ότι αυτό που κάνει είναι ωμή παρέμβαση στο έργο της δικαιοσύνης και καλό θα ήταν πριν καλά καλά βγει το οποιοδήποτε πόρισμα (σύντομα θα είναι στα χέρια του κάθε ενδιαφερόμενου),να είναι πιο συγκρατημένος σε αυτά που δημοσιοποιεί.

Αν πάλι αυτός ο άγνωστος κυριούλης (που σίγουρα θέλει να γίνει γνωστός, δεν εξηγούνται αλλιώς οι  άστοχες και προσβλητικές δηλώσεις του) έχει αποδείξεις, ότι δηλαδή όλες οι διαδικασίες που αφορούν στις αγορές έγιναν σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, ας πάει να τις καταθέσει στον Εισαγγελέα και το ΣΔΟΕ.

Σε αντίθετη περίπτωση, κινδυνεύει να κατηγορηθεί ο ίδιος ως κοινός συκοφάντης, λασπολόγος  και μίζερος ο οποίος με εντολή κάποιων…βγήκε να πει μπαρούφες και ασυναρτησίες.

Ας προσέχει λοιπόν ο εκκολαπτόμενος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, γιατί η αφέλεια παραπληροφόρηση και η ασχετοσύνη γενικότερα μπορεί να του στοιχίσει καμία αγωγή για συκοφαντική…

 

Δείτε ακόμα

Κορονοϊός: 1.222 νέα κρούσματα – 300 διασωληνωμένοι – 26 νεκροί

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα, Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, 1222 νέα κρούσματα του κορονοϊού, εκ των οποίων 8 …