Σάββατο , 1 Οκτωβρίου 2022
Αρχική / Ειδήσεις / “Παρέλυσε” η Συγγρού – 15 ημέρες ταλαιπωρίας για τους οδηγούς

“Παρέλυσε” η Συγγρού – 15 ημέρες ταλαιπωρίας για τους οδηγούς

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά 15 ημέρες θα διαρκέσει η ταλαιπωρία των οδηγών στη λεωφόρο Συγγρού στο ρεύμα ανόδου, καθώς η Περιφέρεια Αττικής πραγματοποιεί εργασίες αποκατάστασης βλαβών στο οδόστρωμα.

Απορία πάντως οδηγών και συγκοινωνιολόγων είναι γιατί η Περιφέρεια δεν επέλεξε να ξεκινήσουν τα έργα μέσα στο καλοκαίρι που η κίνηση στη λεωφόρο Συγγρού θα είναι σαφώς λιγότερη. Παράλληλα, ο εκνευρισμός των οδηγών την Τρίτη γινόταν ακόμα μεγαλύτερος γιατί ο κόσμος δεν ήταν ενημερωμένος για τα έργα.

Ενδεικτικό είναι εξάλλου πως σήμερα το πρωί η άνοδος της λεωφόρου Συγγρού ήταν εμφανώς καλύτερη, αφού οι οδηγοί, γνωρίζοντας πλέον τι μπορεί να αντιμετωπίσουν, είτε επέλεξαν να ξεκινήσουν νωρίτερα, είτε προτίμησαν να ακολουθήσουν εναλλακτικές διαδρομές για να αποφύγουν το μποτιλιάρισμα.

Η ανακοίνωση της Περιφέρειας – Ρυθμίσεις για 15 ημέρες

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα διαρκέσουν περίπου 15 ημέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Περιφέρεια Αττικής:

«Η Περιφέρεια Αττικής ζητά την κατανόηση των εποχούμενων πολιτών για την προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις δύο δεξιές λωρίδες της Λ. Συγγρού, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Καλλιρρόης έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Αμβρ. Φραντζή, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, από την Τρίτη 4 Ιουνίου και για περίπου ένα δεκαπενθήμερο λόγω εργασιών αποκατάστασης βλαβών στο οδόστρωμα.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν τις ειδικές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν».

Δείτε ακόμα

Κορονοϊός: 1.222 νέα κρούσματα – 300 διασωληνωμένοι – 26 νεκροί

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα, Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, 1222 νέα κρούσματα του κορονοϊού, εκ των οποίων 8 …