Τρίτη , 29 Σεπτεμβρίου 2020
Αρχική / Στα Νότια / Βύρωνας / Ο Αλέξης Σωτηρόπουλος στη κοπή της πίτας, της δημοτικής κίνησης Δύναμη Ελπίδας ως επικεφαλής μίλησε για την κατάσταση στο Δήμο Βύρωνα

Ο Αλέξης Σωτηρόπουλος στη κοπή της πίτας, της δημοτικής κίνησης Δύναμη Ελπίδας ως επικεφαλής μίλησε για την κατάσταση στο Δήμο Βύρωνα

Με την συμμετοχή πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 20-1-2020 η κοπή της πίτας της «Δημοτικής Κίνησης Πολιτών Βύρωνα: Δύναμη Ελπίδας» με επικεφαλής τον Αλέξη Σωτηρόπουλο.
Ο Αλέξης Σωτηρόπουλος ευχαρίστησε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην πρώτη εκδήλωση για το 2020 ενώ προχώρησε σε μια σύντομη ενημέρωση για τη κατάσταση στο Δήμο του Βύρωνα.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο Αλέξης Σωτηρόπουλος αναφέρθηκε στο εκλογικό αποτέλεσμα των περασμένων δημοτικών εκλογών και στην κατάσταση που βρίσκεται ο Δήμος Βύρωνα σήμερα.

«Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε, από την θέση που μας έταξε ο λαός του Βύρωνα, με ερωτήσεις, παρεμβάσεις και προτάσεις για την λύση των προβλημάτων της πόλης μας.
Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε να πείσουμε την πλειοψηφία των συμπολιτών μας να απεγκλωβιστούν από κριτήρια επιλογής της δημοτικής αρχής με αναφορά στην κεντρική πολιτική σκηνή και να προτάξουν προγράμματα και πρόσωπα κατάλληλα για την πόλη μας»
μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Σωτηρόπουλος στον χαιρετισμό του εξέφρασε την βεβαιότητα ότι στο τέλος η προσφορά και η προσπάθεια της παράταξης θα επιβραβευθούν από τους πολίτες και θα τους δοθεί η εντολή να καταστήσουν τον Βύρωνα μία πόλη που αξίζει να ζεις και να δημιουργείς.
Πλήθος πολιτών του Βύρωνα αλλά και πολλοί αυτοδιοικητικοί φίλοι του Αλέξη Σωτηρόπουλου από όμορους δήμους έδωσαν το παρόν τους.
Να αναφερθεί ότι στην εκδήλωση παρέστησαν, μεταξύ άλλων,
ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης,
ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Δήμο Δάφνης-Υμηττού Γιώργος Δαουλάρης,
οι αντιδήμαρχοι Ηλιούπολης Παναγιώτης Βιδάλης και Γιάννης Αντζινάς,
οι δημοτικοί σύμβουλοι Δάφνης-Υμηττού Νίκος Ντίνος και Δημήτρης Τσούτσουρας,
ο περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικού Τομέα Νίκος Ανδρουλακάκης,
ο εκπρόσωπος του σωματείου εργαζομένων του Δήμου Κώστας Μηναϊδης,
καθώς και εκπρόσωποι των σωματείων της πόλης.
Πολλά τα κομμάτια που έπρεπε να κόψει ο επικεφαλής της της δημοτικής κίνησης Πολιτών Βύρωνα _ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ κος Σωτηρόπουλος αφού η αίθουσα δεν μπόρεσε να χωρέσει όλους όσους θέλησαν να είναι κοντά στη κοπή πίτας της δημοτικής παράταξης

 

Ο Χρ.Σωτηρόπουλος με τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του όμορου δήμου Δάφνης-Υμηττού κο Γ.Δαουλάρη.

 

Χαιρετισμό από τον Αντιδήμαρχο Ηλιούπολης κο Παν. Βιδάλη

Δείτε ακόμα

Οργή Ερντογάν : Είμαστε πολύ μεγάλοι, δεν μπορείτε να μας φάτε

Με ανάρτηση δήλωσης από τα… νιάτα του απάντησε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν,  στο αυστηρό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *