Δευτέρα , 6 Απριλίου 2020
Αρχική / Ειδήσεις / Με άδεια καθίσματα ο απολογισμός έργου του Δήμου Αλίμου

Με άδεια καθίσματα ο απολογισμός έργου του Δήμου Αλίμου

Ο συνδυασμός απολογισμού έργου της θητείας του απερχόμενου Δημάρχου κ. Κονδύλη και της παρουσίασης του ψηφοδελτίου του δεν είχε την επιτυχία που ονειρευόταν ο κ. Κονδύλης.
Παρά τις μεγάλες του προσδοκίες και την προσπάθεια να εκμεταλλευτεί την περίσταση, τα δεκάδες τοποθετημένα καθίσματα στον προαύλιο χώρο έμειναν άδεια και οι γιγαντοοθόνες που είχαν τοποθετηθεί για να παρουσιάσουν τη μεγάλη φιέστα έμειναν μόνες… χωρίς θεατές.

Βέβαια τις εικόνες με τα άδεια καθίσματα δεν θα τις δει πουθενά ο δημότης Αλίμου, σε κανένα σχεδόν τοπικό μέσο μαζικής επικοινωνίας παρά ελαχίστων ίσως εξαιρέσεων. Είναι μια εικόνα που δεν κολακεύει τον απερχόμενο Δήμαρχο Αλίμου κ. Κονδύλη, επομένως έχουν επιμελώς αποσιωπηθεί.

Οι μεγάλες προσδοκίες για την τεράστια προσέλευση δημοτών για τον απολογισμό της θητείας και την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της παράταξης του κ. Κονδύλη έπεσαν στο κενό, όπως η περιβόητη τρύπα στην παραλία του Αλίμου, που το 2015 την επισκεύασε αλλά τώρα είναι διπλάσια σε μέγεθος.

Ο Δημότης Αλίμου προφανώς κατάλαβε πως στην ουσία δεν υπάρχει έργο από τον κ. Κονδύλη παρά ένα θέατρο για την δημιουργία εντυπώσεων. Δήλωσε βέβαια ο κ. Κονδύλης πως δεν είναι εύκολο να παρουσιάσει ένα έργο 4.5 χρόνων σε λίγα λεπτά. Σίγουρα, δεν είναι εύκολο να παρουσιάσεις ένα έργο το οποίο δεν υπάρχει.

Σίγουρα δεν είναι περήφανος για την σκιώδη Δημοτική πινακοθήκη, τη διάσημη πλέον τρύπα στην παραλία του Αλίμου, την απαράδεκτη εικόνα των δρόμων και των πεζοδρομίων του Αλίμου, την παντελή ανυπαρξία δομών που καθιστούν πάρα πολύ δύσκολη τη ζωή των ΑμεΑ στον Δήμο Αλίμου.

Σίγουρα δεν είναι περήφανος για το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης με τεχνολογία LED του ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Αλίμου. Μια σύμβαση που επιβαρύνει τον δημότη Αλίμου με εκατομμύρια ευρώ στην ουσία για ένα έργο που θα μπορούσε κάλλιστα να έχει πάρα πολύ μικρότερο κόστος.

Δεν θα μπορεί να είναι περήφανος επίσης για τα δημοτικά τέλη κατοικίας και επαγγελματική στέγης που είναι από τα ακριβότερα στους Δήμους των Νοτίων Προαστίων, όταν μάλιστα άλλοι Δήμοι έχουν προχωρήσει σε μειώσεις δημοτικών τελών.

Δεν μπορεί να είναι περήφανος για την αδιαφάνεια που χαρακτηρίζει την θητεία του στον Δήμο Αλίμου. Παρουσιάζει σε ένα έγγραφο, το οποίο δεν είναι επίσημο βέβαια, θεαματική βελτίωση των οικονομικών στοιχείων του Δήμου. Με βάση ποια επίσημα στοιχεία το ισχυρίζεται ο κ. Κονδύλης ή πρέπει ο Δημότης να το πιστέψει απερίσκεπτα επειδή το λέει ο κ. Κονδύλης.

Δεν μπορεί τα πάντα στον Δήμο Αλίμου να είναι αγγελικά πλασμένα μόνο και μόνο επειδή το λέει ο κ. Κονδύλης σαν άλλος Πάπας της Ρώμης με το αλάθητο του. Ποιος μπορεί να πιστέψει έναν Δήμαρχο που άγεται και φέρεται χωρίς κανέναν σεβασμό τους Δημοτικούς Συμβούλους της Αντιπολίτευσης;

Χαρακτηρίζει όποιον επιθυμεί, αποδίδοντας αισχρούς χαρακτηρισμούς, δημοσίως σε κάθε δημοτικό συμβούλιο. Είναι ο φόβος του κ. Κονδύλη, μήπως ο Δημότης δει τον Βασιλιά χωρίς τα ρούχα του, και έρθει αντιμέτωπος με την γύμνια του.

Είναι ο φόβος που γίνεται θυμός και τρόμος κ. Κονδύλη. Δεν έχετε έργο να παρουσιάσετε και το αποδεικνύει η μη προσέλευση δημοτών και τα άδεια καθίσματα. Ο Δημότης βλέπει πλέον την γυμνή αλήθεια, βλέπει πίσω από τα παραβάν και βλέπει την ανεπάρκεια σας.

Δείτε ακόμα

Αποχαιρετώντας τον Μανώλη Γλέζο

Τον άνθρωπο  που με τον φίλο του Λάκη Σάντα κατέβασαν μια ανοιξιάτικη νύκτα σε μια …