Τετάρτη , 27 Ιανουαρίου 2021
Αρχική / Στα Νότια / Άγιος Δημήτριος / Kοπή Βασιλόπιτας Κατηχητικού Αγίου Βασιλείου

Kοπή Βασιλόπιτας Κατηχητικού Αγίου Βασιλείου

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου του δήμου Αγίου Δημητρίου, το Σάββατο 18 Ιανουαρίου  το απόγευμα, το κατηχητικό σχολείο έκοψε την πίτα του όπου και τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός για το νέο έτος 2020.
Ακολούθησε κουκλοθέατρο για μικρούς και μεγάλους με θέμα: «τρεις διδακτικούς μύθους του Αισώπου».
Τα παιδιά του κατηχητικού ενθουσιάστηκαν πολύ και το χάρηκαν ενώ αποκόμισαν πλούσια διδακτικά μηνύματα από τους εξαιρετικούς αυτούς μύθους.
Ο πατέρας Ηλίας ευχαρίστησε από καρδιάς όλους τους συνεργάτες του κατηχητικο!
Τις  κατηχήτριες που διδάσκουν στα παιδιά το λόγο του Θεού και μεταδίδουν στις δεκτικές ψυχές τους τις θείες αλήθειες!

Συγκεριμένα την  κα Παναγιώτα Ράγια, την κα Κωνσταντίνα Αγραφιώτη, την κα Ιωάννα Αγραφιώτη, την κα Ελένη Ταλλάρου, την κα Βασιλική Ταλλάρου, την κα Καλλιόπη Θεοδώρου, την κα Φραγκίσκα Θεοδώρου, την κα Σταματίνα Χούλη, και την κα Γεωργία Σπηλιοπούλου.

Τις εκλεκτές δασκάλες των υπολοίπων δραστηριοτήτων!
Την κα Βασιλική Αναστασίου στα εικαστικά, την κα Ελένη Τριανταφύλλου και κα Σταυρούλα Ανδρονίκου στους παραδοσιακούς χορούς, την κα Θεοδώρα Μουρμούρη στο πιάνο, την κα Κατερίνα Καρβέλα στην εποικοδομητική απασχόληση, την κα Κατερίνα Δαλαμάγκα και την κα Σοφία Ζαχαριά στην ενισχυτική διδασκαλία, τον κο Απόστολο Καρουτά στο ποδόσφαιρο.
Ευχαρίστησε θερμά τους εκλεκτούς συνεργάτες στη Νεότητα.

Τους αφανείς ήρωες, οι οποίοι συντελούν τα μέγιστα στην καλή οργάνωση και τη λειτουργία του Θεάρεστου έργου μας, τον κο Βασίλειο Κανέλλο, τον κο Γεώργιο Ζαχαριά, την κα Δέσποινα Ζαχαριά, τον κο Γεώργιο Λιναρά, τον κο Ευάγγελο Καντόπουλο, τον κο Γεώργιο Βούκουτα, την κα Μαργαρίτα Σπυροπούλου, την κα Αγαθή Αγραπίδη, και πολλούς άλλους!

Ευχαρίστησε από καρδιάς όσους και όσες προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στο κατηχητικό του Ναού και γενικότερα στο έργο της Νεότητας της ενορίας κατά το παρελθόν και οι οποίοι για οικογενειακούς ή επαγγελματικούς λόγους δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Ευχαρίστησε επίσης την κα Μαρία Ροδουσάκη, κα Αναστασία Κόλλια, την κα Ειρήνη Παπαγεωργίου, την κα Αικατερίνη Σμυρνάκη, τον κο Χαράλαμπο Ιντζέ, την κα Αναστασία Καλατζή  λέγοντας ότι κάποια στιγμή θα είναι και πάλι μαζί μας, διότι έχουν πολλά να δώσουν ακόμα.

Κλείνοντας ευχήθηκε ολόψυχα ο Ιησούς Χριστός να χαρίζει σε όλους πλούσιες πνευματικές ευλογίες και ευόδωση των προσδοκιών! Καλή και ευλογημένη χρόνια σε όλους!

Δείτε ακόμα

Κακλαμανάκης και Μπεκατώρου ζητούν από τον αθλητικό Εισαγγελέα να καλέσει 8 νέους μάρτυρες στην έρευνα για τα πεπραγμένα της ΕΙΟ

Οκτώ πρόσωπα που θα φωτίσουν με τις καταθέσεις τους την εισαγγελική έρευνα για τα πεπραγμένα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *