Πέμπτη , 29 Σεπτεμβρίου 2022
Αρχική / Κορυφαία Θέματα / Αίρεται η ασυλία του Παύλου Πολάκη με 184 ψήφους

Αίρεται η ασυλία του Παύλου Πολάκη με 184 ψήφους

Την άρση της ασυλίας του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας και νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκηαποφάσισε η ολομέλεια της Βουλής. Υπέρ της άρσης της ασυλίας ψήφισαν 184 βουλευτές και κατά 109 βουλευτές.

Υπενθυμίζεται ότι εκδότης και δημοσιογράφος Γιάννης Κουρτάκης έχει καταθέσει μήνυση και αγωγή σε βάρος του Παύλου Πολάκη, με αφορμή ανάρτηση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

Μιλώντας στη Βουλή, ο κ. Πολάκης εξαπέλυσε πυρά κατά της ΝΔ. «Νομίζετε ότι με άρσεις ασυλίας θα βάλετε τους βουλευτές να σκέφτονται αν θα μιλήσουν. Νομίζετε ότι θα μας φοβίσετε. Δεν υποστέλλουμε τη σημαία! Θα σας ρίξουμε από κυβέρνηση γιατί δεν αξίζετε! Και το καταλαβαίνουν και οι πιο δύσπιστοι! Δεν αξίζετε σε αυτή τη χώρα να κυβερνάτε με αυτό, τον τρόπο», ανέφερε ανάμεσα σε άλλα, και σημείωσε: «Επειδή νομίζετε ότι με όλα αυτά θα μας τρομοκρατήσετε, το λέω και σε όλο τον κόσμο που στήριξε τις ελπίδες του στον ΣΥΡΙΖΑ, πολύ σύντομα θα κληθούμε να πάρουμε τις τύχες της χώρας: Σα πληγωθεί ο αετός να μην τον εφοβάσαι, θα ξανανοίξει τα φτερά και τότε να φοβάσαι». Επιπλέον, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στη ΝΔ, καταγγέλλοντας πρακτικές ΕΡΤ, αλλά και στον κ. Κουρτάκη, επαναλαμβάνοντας τις γνωστές του καταγγελίες.

Δείτε ακόμα

Κ. Χατζηδάκης: Τροπολογία για την καταβολή του ποσού της εθνικής σύνταξης σε όσους περιμένουν την έκδοση της

Τη Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, θα κατατεθεί στη Βουλή η τροπολογία για την άμεση καταβολή του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.