Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Ψυχο – εκπαιδευτικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών.

Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης σε συνεργασία με την W.I.N HELLAS οργανώνουν και φέτος έναν νέο κύκλο 15 εβδομαδιαίων σεμιναρίων διάρκειας 2 ωρών, με θέματα που σχετίζονται με την γυναικεία ενδυνάμωση, την ανάπτυξη των προσωπικών σχέσεων, της οικογένειας, των συναισθημάτων, την προσωπικότητα και τις αλλαγές στη ζωή μας γενικότερα.

Από την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019 και έως 24 Φεβρουαρίου 2020 θα υλοποιηθεί το νέο πρόγραμμα που θα στοχεύσει στην γυναικεία ενδυνάμωση, στην στήριξη γυναικών που δέχονται συμπεριφορές βίας, αυτών που βιώνουν μια δύσκολη καθημερινότητα, που οφείλουν να προσέχουν τον εαυτό τους και να διαχειρίζονται τα συναισθήματα τους και τη ζωή τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η WIN HELLAS χρόνια τώρα μέσω των ψυχολόγων και συμβούλων υγείας της στηρίζουν δωρεάν θύματα οποιασδήποτε βίας λεκτικής ή σωματικής καθώς και όλες τις γυναίκες που επιθυμούν να δυναμώσουν ψυχικά, να στηριχθούν στις δικές τους δυνάμεις και να αποφασίσουν δυναμικά για τη ζωή τους.

Τα σεμινάρια θα γίνονται στον χώρο του Α Κ.Α.Π.Η. (Αλεξιουπόλεως 27, Αργυρούπολη) μια φορά την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα από 19:00 και ως 21:00.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει πολλά βιωματικά εργαστήρια, ασκήσεις διαχείρισης άγχους και δυσκολιών στη ζωή μας.

ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΑ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :210-9961973-210-9904205 (9:00-2:00μμ).

Δείτε ακόμα

OPEN DOOR RUN από την Πόρτα Ανοιχτή

Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή διοργανώνει για 4η φορά τον φιλανθρωπικό αγώνα OPEN DOOR RUN, …