Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ, ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ.

Ο επικεφαλής Παναγιώτης Λασκαρίδης και τα μέλη της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ», εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του 3χρονου Γιαννάκη, που έχασε τη ζωή του τόσο άδικα, κατόπιν πνιγμού από φαγητό, σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό στον Δήμο μας.

Αυτό το τραγικό γεγονός, μας συγκλόνισε και μας ευαισθητοποίησε, παρακινώντας μας να ελέγξουμε την νομιμότητα λειτουργίας του εν λόγω παιδικού σταθμού, γιατί ΑΡΜΟΔΙΟΣ για την αδειοδότηση και τον έλεγχο λειτουργίας των παιδικών σταθμών ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ.

Μετά από έρευνα που πραγματοποίησε ο επικεφαλής της παράταξής μας Παναγιώτης Λασκαρίδης, στις αρμόδιες υπηρεσίες, διαπίστωσε ότι ο συγκεκριμένος παιδικός σταθμός λειτουργούσε εξ αρχής χωρίς άδεια, επειδή δεν πληρούσε τις προδιαγραφές που θέτει νόμος για την ασφάλεια των παιδιών.

Παρόλο που το γεγονός αυτό (της παράνομης λειτουργίας του παιδικού σταθμού) είχε επισημανθεί αρκετές φορές στις υπηρεσίες του Δήμου, αλλά και στην ίδια τη Δήμαρχο κ. Ανδρούτσου, εν τούτοις ουδέποτε σταμάτησε η λειτουργία του παιδικού σταθμού, ο οποίος εξακολουθεί να λειτουργεί μέχρι και σήμερα, με την ανοχή της δημοτικής αρχής και χωρίς να ιδρώνει το αυτί κανενός.

Η κίνηση μας αυτή: Ως ελάχιστος φόρος τιμής, στον αδικοχαμένο Γιαννάκη και ως ελάχιστη υποχρέωση απέναντι στα παιδιά.

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ
Παναγιώτης Λασκαρίδης.

Δείτε ακόμα

Νέα Σεμινάρια Γονέων Παιδιών Προσχολικής Ηλικίας από το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων ΗΛΙΟΣ

Τα σεμινάρια ξεκινάνε την Τρίτη 07 Νοεμβρίου 2023 και απευθύνονται στους γονείς παιδιών των παιδικών …