Πέμπτη , 25 Απριλίου 2024

Υποψηφιότητα ΒΟΜΒΑ στον Άλιμο – Γνωστός επιχειρηματίας διεκδικεί με αξιώσεις τον Δήμο

Είναι από τους πλέον γνωστούς και επιτυχημένους επιχειρηματίες στην περιοχή του Αλίμου. Εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος, ο οποίος μάλιστα έχει διατελέσει ως επικεφαλής σε σημαντικά πόστα ευθύνης μέσα στον δήμο. Προέρχεται από οικογένεια γηγενών Αλιμιωτών με μεγάλη κοινωνική προσφορά στην περιοχή.

Η διαδρομή του, επαγγελματική, κοινωνική και πολιτική είναι γνωστή σε όλους στον Άλιμο, γι’ αυτό και η απόφαση της υποψηφιότητάς του πηγάζει και από την αυθόρμητη παρότρυνση εκατοντάδων φίλων και συναγωνιστών του στα κοινά.

Η επιχειρηματική του δραστηριότητα τον έχει καταστήσει ιδιαίτερα αγαπητό στους συμπολίτες του τους οποίους, όταν τον χρειαστούν, βοηθά με την πρώτη ευκαιρία. Η κοινωνική του δράση όμως δεν περιορίζεται μόνο στην επαγγελματική του ιδιότητα αλλά και στη θεσμική του, αυτή του δημοτικού συμβούλου. Κατά το πρόσφατο παρελθόν η σημερινή διοίκηση του είχε αναθέσει σημαντικές θέσεις μέσα από τις οποίες κατάφερε να εκσυχρονίσει, αλλά και να αναβαθμίσει κατά πολύ το βιωτικό επίπεδο των συμπολιτών του. Δεν κατάφερε βέβαια να ολοκληρώσει το έργο του, καθώς στην πορεία αντιτέθηκε στην πολιτική που ανέπτυξε η διοικούσα αρχή και αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Σήμερα το notosvoice.gr, τον συνάντησε σε γνωστό στέκι στην περιοχή του Καλαμακίου και του εκμαίευσε την επιθυμία του να ηγηθεί ενός συνδυασμού που θα έχει ως προτεραιότητα την αναβάθμιση της ποιότητας ζωης του πολίτη και φυσικά τον εκσυχρονισμό της πόλης.

Ωστόσο ο ίδιος δήλωσε στο notosvoice.gr

“Εντείνουμε τις προσπάθειες μας για την κατάρτιση ενός δυναμικού και αποτελεσματικού ψηφοδελτίου εν’ όψη των επερχόμενων εκλογών, το οποίο θα θέσουμε στην κρίση των συμπολιτών μας και χωρίς καμία απολύτως προκατάληψη, κοιτάζουμε μπροστά, με αποκλειστικό γνώμονα την ανάπτυξη του τόπου μας. Στον Άλιμο η προσπάθεια ανάπτυξης, εκσυγχρονισμού και βελτίωσης των συνθηκών της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων, είναι υποχρέωση όλων μας. Και κυρίως από  όλους εμάς που ασχολούμαστε με τα κοινά. Προετοιμαζόμαστε για τις επερχόμενες εκλογές και την κρίση των συμπολιτών μας, οι οποίοι θα αποφασίσουν για το μέλλον τους. Ένα μέλλον με λιγότερα προβλήματα και φυσικά πρισσότερες παροχές. Η επόμενη διοίκηση θα πρέπει να εμπνέει εμπιστοσύνη στους πολίτες της κάτι που όπως φαίνεται έχουν χάσει τα τελυταία χρόνια. Χρειάζεται αξιόλογους και επιτυχημένους ανθρώπους με ευαισθησίες, όραμα και όρεξη για προσφορά στα κοινά, αξιόλογα και αξιόπιστα μέλη της κοινωνίας μας, που έχουν αποδείξει κατ’ επανάληψη τις ικανότητές τους”.

Στις επόμενες ημέρες  θα σας αποκαλύψουμε το όνομα έκπληξη…

Δείτε ακόμα

Δωρεάν Τεστ Παπανικολάου στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου – Η εξέταση γίνεται μόνο μετά από προγραμματισμένο ραντεβού – Για πληροφορίες …