Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Συνεχίζονται τα έργα στον Άλιμο – Απέραντο εργοτάξιο ο Δήμος

Ξεκίνησαν εδώ και λίγες μέρες οι ασφαλτοστρώσεις σε δρόμους του Αλίμου.

Με το έργο αυτό, συνολικού προϋπολογισμού 3.000.000€ από την Περιφέρεια Αττικής,  θα ασφαλτοστρωθούν 70 δρόμοι και κεντρικές αρτηρίες

Ο Άλιμος έχει μετατραπεί σε πραγματικό εργιτάξιο, αφού μέχρι τον Σεπτέμβριο θα βρίσκονται σε εξέλιξη τα έργα για την ασφαλτόστρωση 70 δρόμων, ανάμεσά τους και η λεωφόρος Αλίμου, αλλά και το μεγάλο έργο για την κατασκευή της πεζογέφυρας, στην παραλιακή.

Ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης ενημερώθηκε από τον υπεύθυνο της τεχνικής εταιρίας «ΟΔΟΣ ΑΤΕ» κ.Τσίγκο, για τον τρόπο με τον οποίο γίνονται τα έργα ασφαλτόστρωσης:

«Eίναι σε εξέλιξη τα έργα που ξεκίνησαν για την ασφαλτόστρωση πολλών οδών στον Άλιμο, ένα μεγάλο έργο σχεδόν τριών εκατομμυρίων ευρώ, τα χρήματα μας τα έχει δώσει η Περιφέρεια Αττικής και ο δήμος Αλίμου φτιάχνει καινούριους, 70 δρόμους, ανάμεσα στους οποίος και η λεωφόρος Αλίμου» είπε ο Ανδρέας Κονδύλης στο NOTIA.GR

«Είχαν πολλά χρόνια να γίνουν ασφαλτοστρώσεις και υπήρχε πραγματικά μεγάλη ανάγκη για το έργο αυτό που γίνεται με τον πλέον σύγχρονο τρόπο, με σύγχρονα μηχανήματα και έχει σχεδιαστεί και υλοποιείται έτσι, ώστε η όχληση που προκαλείται στους πολίτες να είναι η λιγότερη δυνατή. Το έργο γίνεται γρήγορα και πιστεύουμε ότι μέχρι τον Σεπτέμβριο θα έχει ολοκληρωθεί».

Ειδικότερα, οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν σε οδούς ή τμήματα των οδών:

Κανάρη, Λευκάδος, Κοτζιά – Ιθάκης, Ρώμα, Σκανδείας, Δήμητρος, Ηρακλείτου, Σιμωνίδου, Κύπρου, Μεσολογγίου, Αγ. Παντελεήμονος, Λυσικράτους, Μ. Μαυρογένους, Ικαρίας, Κορυτσάς, Γιάνναρου, Χρονοπούλου, Έλλης, Αμαλίας, Όθωνος, Αναπήρων Πολέμου, Γρανικού, Καρανικόλα, Κάλλας, Βρεττάκου, Μαυρομιχάλη, Ρόδου, Καλύμνου, Πάτμου, Κάλβου, Ελλήνων Ολυμπιονικών, Παπανούτσου, Λαγκαδίων (σε δύο τμήματα), Ηφαίστου, Αρτέμιδος, Μεγίστης, Θησείου, Μεταμορφώσεως, Κορδάτου, Αμπελακίων, Λευκωσίας, Αμμοχώστου, Υψηλάντου, Δεληγιώργη, Τσώρου, Διγαλάκη, 17 Νοέμβρη, Μυρογιάννη, Κρυστάλλη, Παλαμά, Τσουκανέλη, Παλαμηδίου, Βαλλιάνου, Καρυάτιδων, Λ. Αλίμου, Ευριπίδου, Ρηγοπούλου, Χατζηδάκη, Κοιμήσεως Θεοτόκου, Υακίνθων, Κεφαλληνίας.

Δείτε ακόμα

Δωρεάν Τεστ Παπανικολάου στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου – Η εξέταση γίνεται μόνο μετά από προγραμματισμένο ραντεβού – Για πληροφορίες …