Σάββατο , 20 Απριλίου 2024

Στο έλεος των διαρρηκτών ο Άλιμος – Δραστικά μέτρα και όχι αναρτήσεις στο F.B ζητούν οι πολίτες από τον Κονδύλη

Θύματα αδίστακτων διαρρηκτών πέφτουν σχεδόν καθημερινά οι κάτοικοι του Αλίμου.

Μια ομάδα συγκεκριμένων μελαμψών ατόμων, περιφέρεται στους δρόμους  της περιοχής και με έναν ιδιαίτερο τρόπο καταφέρνει να διαπιστώσει αν μέσα στα σπίτια βρίσκονται οι ιδιοκτήτες τους ή λείπουν σε διακοπές.

Το κόλπο είναι το εξής: Πετούν μια σακούλα από  σκουπίδια στις εξώπορτες των μονοκατοικιών και μέχρι την άλλη μέρα αν κάποιος από την οικία δεν την απομακρύνει, τότε αυτοί μπουκάρουν και αρπάζουν ό,τι βρουν.

Τα περιστατικά καταγγέλουν πολίτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι δηλώνουν την αγανάκτησή τους για τα απανωτά κρούσματα διαρρήξεων.

Μάλιστα οι αντιδράσεις των κατοίκων είναι τόσο έντονες που ανάγκασαν τον δήμαρχο, Α. Κονδύλη να αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό ανακοίνωση, με την οποία καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

“Παρακαλώ όλους τους συνδημότες μας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αναφέρουν αμέσως στην Αστυνομία οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση πέσει στην αντίληψή τους”.

Ωστόσο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που ζητούν από τον κ. Κονδύλη να λάβει δραστικά μέτρα για την αντιμετώπιση τέτοιων κρουσμάτων, αυξάνοντας τις περιπολίες της δημοτικής αστυνομίας ή ζητώντας από την ΕΛ.ΑΣ κάποια έκτακτα μέτρα περιπολειών στην ευρύτερη περιοχή και να μην περιορίζεται απλά σε αναρτήσεις στο F.B.

Δείτε ακόμα

Δωρεάν Τεστ Παπανικολάου στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου – Η εξέταση γίνεται μόνο μετά από προγραμματισμένο ραντεβού – Για πληροφορίες …