Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024

Στον δρόμο μένουν 70 συμβασιούχοι του δήμου Αλίμου – Φρούδες ελπίδες από Α.Κονδύλη στους απολυμένους

Συνολικά 70 άτομα – συμβασιούχοι που επί σειρά ετών εργάζονταν στις υπηρεσίες  του Δήμου, έχασαν τα ασφαλιστικά μέτρα στο Πρωτοδικείο Αθηνών που απέρριψε την προσφυγή τους, επικαλούμενο τον νέο νόμο περί προσλήψεων μέσω ΑΣΕΠ.

Οι υπάλληλοι ενημερώθηκαν σήμερα  από τη Διοίκηση του δήμου, μέσα σε ένα κλίμα αρκετά βαρύ, καθώς 70 οικογένειες, περίπου, μένουν στον δρόμο.

Ο Δήμαρχος, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του notosvoice.gr, σε μια προσπάθεια να δώσει φρούδες ελπίδες στους απολυμένους, τους διαβεβαίωσε πως δε θα απολυθούν άμεσα καθώς, εκτός του ότι μεσολαβεί το καλοκαίρι, θα υπάρξει και μια μεγάλη καθυστέρηση μέχρι να καθαρογραφεί η απόφαση και θα καταφέρει τελικά να τους κρατήσει  μέχρι τον Οκτώβριο.

Κάτι τέτοιο βέβαια δε διασφαλίζει το μέλλον τους, γι αυτό οι ίδιοι δείχνουν την έντονη δυσαρέσκειά τους απέναντι στη διοίκηση που άλλα τους έλεγε και άλλα έγιναν τελικά.

Να θυμίσουμε πως σε  όμορους δήμους οι συμβασιούχοι συνεχίζουν κανονικά την εργασία τους,  αφού έχουν καταφέρει μέσω των σωματείων τους να παίρνουν συνεχόμενες αναβολές και με αυτόν τον τρόπο να παραμένουν στη δουλειές  τους.

Το ίδιο φυσικά θα έπρεπε να έχει πράξει και ο κ.Κονδύλης, που αν και νομικός δεν το έκανε… με αποτέλεσμα να μην καταφέρει τελικά να αποφύγει τις απολύσεις εν τω μέσω του καλοκαιριού, όπου η περιοχή σφύζει από κόσμο και οι υπάλληλοι είναι απαραίτητοι όσο ποτέ.

 

Δείτε ακόμα

Δωρεάν Τεστ Παπανικολάου στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου – Η εξέταση γίνεται μόνο μετά από προγραμματισμένο ραντεβού – Για πληροφορίες …