Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Στον Άλιμο το 1st Athens Curry Food Festival – Φαγητό και ποτό έως 10 ευρώ!

Το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Οκτωβρίου, γεύσεις από την Ασία, την Αραβία και την Ινδία ενώνονται στον Άλιμο, όπου θα διεξαχθεί το1st Athens Curry Food Festival.

Ιδιαίτερες γεύσεις με έμφαση στο curry έρχονται στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και θα υπάρχουν επιλογές και για vegetarian και vegan.

Επιπλέον, θα υπάρχει μουσική από Ασία, Αραβία αλλά και Ευρώπη, καθώς επίσης και παραδοσιακοί ναργιλέδες σε διάφορες γεύσεις.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και το φεστιβάλ θα είναι ανοιχτό για το κοινό από τις 12:00 έως αργά το βράδυ. Η “κορδέλα θα κοπεί” το Σάββατο στις 18:00.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

1ST ATHENS CURRY FOOD FESTIVAL: Το παρόν φεστιβάλ γεύσης θα λάβει χώρα στο μαγευτικό προάστιο του Αλίμου, ακριβώς δίπλα στο κύμα, σε οργανωμένο και ασφαλή χώρο για μικρούς και μεγάλους. Είναι η πρώτη φορά που οργανώνεται φεστιβάλ αφιερωμένο σε εξωτικές γεύσεις που συνδυάζει ασιατική και αφρικανική κουζίνα, στην περιοχή των νοτίων προαστίων. Θα είναι ένα σαγηνευτικό ταξίδι γευσιγνωσίας που θα σας ταξιδέψει.

Ειδικευόμαστε σε όλο το φάσμα της Ινδικής, Αραβικής και Ασιάτικης κουζίνας(θαλασσινά,κρεατικά,φρούτα,λαχανικά μαζι με μπαχαρικά απο όλον τον κόσμο καθώς και γλυκά βασισμένα στην ινδική παραδοσιακή κουζίνα ). (halal,sea food, vegetarian, vegan and non-vegetarian).

Το μενού μας είναι πλήρες και περιλαμβάνει λαχταριστά ορεκτικά,κυρίως πιάτα πολλών ειδών για όλα τα γούστα και προτιμήσεις, καθώς και ελαφριά επιδόρπια με βάση το παρθένο αγνό ελληνικό μέλι και σιροπιαστά, ζαχαρούχα επίσης.

Δίνουμε μεγάλη προσοχή στις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε, για αυτό διαλέγουμε πάντα αγνά φρέσκα υλικά, λαχανικά, ψάρια και κρέατα. Τα πιάτα μας συνοδεύονται από ρύζι όλων των ειδών και ψωμί-πίτα naan. Τα πιάτα μας δεν ειναι καυτερά και μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε γλυκιά, καυτερή ή και λεμονάτη γεύση. Ακόμη θα υπάρχει ποικιλία ορεκτικών αλλά και επιδόρπιο για το τέλος του γεύματος.

Μπύρα από Ελλάδα, Ασία, Αφρική, μη αλκοολούχος, Αραβική αλλά και κρασί.

Ακόμη θα βρείτε milkshakes, mango latsi (smoothie), και καφέ.

Παραδοσιακοί ναργιλέδες σε διάφορες γεύσεις.

Μουσική από Ελλάδα, Ασία, Αραβία, Aφρική αλλά και από διάφορες Ευρωπαικές χώρες καθ΄ όλη την διάρκεια της ημέρας ενώ από τις 6 το απόγευμα special show με ανατολίτικο, Bollywood και χορό της κοιλιάς!!!

MENOY

ΠΟΤΑ : Νερό,ελληνικό κρασί, ινδική μπύρα (cobra), ασιατική μπύρα (fisher), παραδοσιακή κινεζική μπύρα, αφρικανική μπύρα, γερμανική μπύρα (Edelsteiner) ουίσκι, ούζο, καθώς και ρωσική μπύρα (Baltic 7)

”Ενημερώνουμε πως το μενού περιλαμβάνει μη αλκοολούχο μπύρα & αναψυκτικά.

ΟΡΕΚΤΙΚΑ :1) Βήγκαν Αιγυπτιακό φαλάφελ (ρεβυθοκεφτές με μπαχαρικά),

2) Κινεζικά Spring rolls (Βήγκαν)

3)Ινδικά Pakora (Βήγκαν)

4)Μπαγκλαντεσιανή Samosa (Βήγκαν)

ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΑ : 1) Διαφορετικά λαχανικά φρεσκομαγειρεμένα με κάρρυ,

2)Κρεατικά όπως αρνί, κοτόπουλο και μοσχάρι

3)Θαλασσινά

4)Ειδικό ψωμί από το Πακιστάν (Νaan bread)

5)Ρύζι Μπασμάτι

6)Ιταλική μακαρονάδα & ασιατικά noodles με κάρρυ

ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ : 1) Ινδικές παραδοσιακές σαλάτες

2) Βιετναμέζικο Gulab Jamun

3) Παραδοσιακό Ινδικό Jalebi

Δείτε ακόμα

Υποχρεωτική συνεπιμέλεια, η ανακοίνωση της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Αγίου Δημητρίου

Η κυβέρνηση προωθεί μια σημαντική ανατροπή στο οικογενειακό δίκαιο, προβάλλοντας ως αιτιολογική βάση μεταξύ άλλων …