Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Στα ψέματα θα υπάρχει απάντηση η απάντηση απο τον Δήμαρχο Ζωγράφου Βασίλη Θώδα

Ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσίευμα ιστοσελίδας που ασχολείται με τα τεκταινόμενα στο Δήμο Ζωγράφου και αναφέρει ότι: «Μπράβοι» της νύχτας βρέθηκαν το μεσημέρι στο γραφείο του και απείλησαν θεούς και δαίμονες !
Ο κ. Θώδας πέρασε από το γραφείο του το πρωϊ του Σαββάτου για λίγη ώρα προκειμένου να τακτοποιήσει κάποιες εκκρεμότητες και δεν συνάντησε κανέναν ούτε βέβαια απειλήθηκε από κανέναν.

Το μεσημέρι, όπως τον είδαν και πολλοί συνδημότες μας, ήταν στο κυλικείο του Δημοτικού Κοιμητηρίου και ακολούθησε φιλική συνάντηση σε καφενείο στο Γουδή, συνοδεία του Προέδρου της ΜΑΞΙΑΔΗΖ Λεωνίδα Κουφού, παρουσία επίσης πολλών ατόμων! Φυσικά ούτε πριν από ένα μήνα δέχθηκε επίσκεψη από μπράβους, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, παρότι το γραφείο του είναι ανοιχτό για τον κάθε δημότη.

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα επικαλείται πηγές «μέσα από τον κύκλο του Δημάρχου», αλλά δεν ακολούθησε τον βασικό κανόνα της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, που είναι η διασταύρωση της είδησης και η τεκμηρίωση της.
Κανείς από την ιστοσελίδα δεν έκανε τον κόπο να επικοινωνήσει με τον Δήμαρχο Ζωγράφου για να τον ρωτήσει για το δήθεν συμβάν.
Είναι ολοφάνερο εδώ και καιρό και θα πρέπει να το γνωρίζουν και οι πολίτες του Ζωγράφου, ότι ο συγκεκριμένος ιστότοπος συνεχίζει τις «βρώμικες» και αήθεις επιθέσεις κατά του κ. Θώδα και της διοίκησης του Δήμου προκειμένου να εξυπηρετήσει τα μικροκομματικά συμφέροντα, παραβιάζοντας τη δημοκρατική αρχή της σωστής και τκεμηριωμένης ενημέρωσης των δημοτών.

Η προπαγάνδα και η «λάσπη» δεν πρόκειται να επηρεάσουν κατ’ ελάχιστο τον Δήμαρχο Ζωγράφου που θα συνεχίσει το έργο του μέχρι το τέλος της τετραετίας προκειμένου να κάνει αυτό που έχει υποσχεθεί, να αλλάξει την πόλη μας!
Οσον αφορά στο τέλος του κατάπτυστου άρθρου που αναφέρει ότι «Θα σας κρατάμε ενήμερους για τυχόν εξελίξεις», οι επόμενες εξελίξεις θα διαδραματιστούν σε άλλους χώρους, όπως επιβάλλει η νομιμότητα, η δημοκρατία και το δικαίωμα του κάθε πολίτη να αντιμετωπίζει τις συκοφαντίες.

Δείτε ακόμα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Zografou City Run

Mε απόλυτη επιτυχία και με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό διεξήχθη το 1ο Zografou City …