Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Σπάει τη σιωπή της η καθαρίστρια: “Ντρέπομαι, το έκανα για τα παιδιά μου” – Ολόκληρη η συνέντευξη μέσα από τις φυλακές (Video)

Μέσα από τις φυλακές Θήβας η 53χρονη Βολιώτισσα καθαρίστρια που καταδικάστηκε σε δέκα χρόνια φυλάκιση, για απάτη επειδή πλαστογράφησε το απολυτήριο δημοτικού προκειμένου να προσληφθεί ως καθαρίστρια, μίλησε στην εφημερίδα Ταχυδρόμος της Θεσσαλίας.

«Ντρέπομαι αλλά ήθελα τα παιδιά μου να έχουν μία ζωή καλύτερη από τη δική μου», είπε χαρακτηριστικά η 53χρονη, η οποία σύμφωνα με την εφημερίδα βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Την ίδια ώρα εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για το κύμα συμπαράστασης που έχει εισπράξει και δήλωσε πως ελπίζει να αποφυλακιστεί σύντομα.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξή της:

Η ίδια, άνηκε σε οικογένεια με εννέα παιδιά, από μικρή ηλικία βρέθηκε στο Χατζηκυριάκειο Ορφανοτροφείο. Η οικογένειά της διασκορπίστηκε και σε Ορφανοτροφεία βρέθηκαν όλα της τα αδέρφια.

Σε ηλικία 11 ετών έφτασε στον Βόλο για να διαμείνει στο σπίτι των παππούδων της. Πέντε χρόνια αργότερα ξεκινούσε τη δική της οικογένεια με τον άντρα της, οικοδόμο στο επάγγελμα, με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά.

Ήταν πια 29 ετών, όταν κατέθεσε τα χαρτιά της για να προσληφθεί ως καθαρίστρια, αναζητώντας μέχρι τότε το μεροκάματο οπουδήποτε, όπως και ο άντρας της. Σ’ αυτά τα χαρτιά και το απολυτήριο Δημοτικού, στο οποίο άλλαξε την Ε’ τάξη σε Στ’ για να αποκτήσει ένα από τα τυπικά προσόντα.

Δείτε ακόμα

Δωρεάν Τεστ Παπανικολάου στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου – Η εξέταση γίνεται μόνο μετά από προγραμματισμένο ραντεβού – Για πληροφορίες …