Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024

Σκηνές Φάρ Ουέστ στον Άλιμο μέρα μεσημέρι – Κινδύνεψαν περαστικοί μεταξύ αυτών μια μάνα με τα παιδιά της

Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν στον Άλιμο και συγκεκριμένα στη λεωφόρο Ιωνίας,  όταν ένας ένοπλος κουκουλοφόρος  στην προσπάθεια του να ληστέψει χρηματαποστολή,  πυροβόλησε στον αέρα, ενώ δε δίστασε να απειλήσει περαστικούς προκειμένου να διαφύγει.

Ο αδίστακτος κακοποιός, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μετά την ενέργειά του αυτή, η οποία έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή δεκάδων περαστικών, προσπάθησε να εξαφανιστεί χρησιμοποιώντας κλεμμένη μηχανή μικρού κυβισμού, ενώ κατά τη διάρκεια της καταδίωξης άφησε τη μηχανή και στη συνέχεια προσπάθησε να επιβιβαστεί σε διερχόμενο όχημα σχολής οδηγών. Η οδηγός του σχολικού δίχως να χάσει την ψυχραιμία της πάτησε γκάζι, με αποτέλεσμα να ρίξει στο οδόστρωμα τον δράστη.

Ο ληστής μέσα στον πανικό του προσπάθησε να σταματήσει ένα άλλο διερχόμενο όχημα όπου μέσα σε αυτό υπήρχε μια  μητέρα με τα δύο παιδιά της. Ο αδίστακτος κακοποιός έστρεψε το όπλο στην οδηγό απειλώντας την ότι θα τη σκοτώσει.

‘Όμως και αυτή η οδηγός έκανε ακριβώς το ίδιο με την προηγούμενη, δεν έχασε την ψυχραιμία της, πάτησε γκάζι και έφυγε.

Η τρίτη απόπειρα όμως του κουκουλοφόρου έπιασε, αφού υπό την απειλή όπλου ακινητοποίησε ένα τρίτο όχημα,(λευκό golf) στο οποίο και επιβιβάστηκε.

Αυτόπτες μάρτυρες και κάτοικοι της περιοχής που είδαν τις σκηνές Φάρ-Ουέστ να εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια τους μιλούν για έναν αδίστακτο δράστη ενώ αναφέρουν πως έπειτα από την τρίτη κλοπή οχήματος ο ίδιος κατευθύνθηκε  προς τον  Άγιο Δημήτριο όπου το εγκατέλειψε σε  μία πλατεία και στη συνέχεια απείλησε και άλλον  οδηγό  τον οποίο απομάκρυνε από το αυτοκίνητο του και εξαφανίστηκε.

Η επιχείρηση της Αστυνομίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό του δράστη.

 

Δείτε ακόμα

Δωρεάν Τεστ Παπανικολάου στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου – Η εξέταση γίνεται μόνο μετά από προγραμματισμένο ραντεβού – Για πληροφορίες …