Σάββατο , 20 Απριλίου 2024

Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά λόγω κακοκαιρίας

Η κακοκαιρία παραμένει και κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της μετά από το καταστροφικό της πέρασμα από Πελοπόννησο, Εύβοια και Φθιώτιδα.

Μεγάλες καταστροφές έχουν γίνει σε σπίτια, επιχειρήσεις, δρόμους, σε αγροτικές καλλιέργειες, σε ποιμνιοστάσια και μελίσσια κατά μήκος όλου του δήμου Λίμνης, Μαντουδίου, Αγίας Άννας.

Στη δίνη του «Ζορμπά» βρίσκεται η Μαγνησία, με τα πλοία να παραμένουν δεμένα στα λιμάνια λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην περιοχή και τα περισσότερα προβλήματα να εντοπίζονται στην Σκιάθο.

Όπως ανακοινώθηκε από το Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όπως επίσης οι δημόσιοι και ιδιωτικοί παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστοί σήμερα λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Και από τον Δήμο Χαλκιδέων ανακοινώθηκε ότι θα παραμείνουν κλειστά αύριο όλα τα σχολεία της Α’ βάθμιας και Β΄βάθμιας εκπαίδευσης.

Παράλληλα, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο νησί της Σκιάθου και κυρίως της έντονης βροχόπτωσης, ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Δημήτριος Πρεβεζάνος με απόφασή του αναστέλλει τη λειτουργία των σχολείων της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία και Δημοτικά) για σήμερα.

Παράλληλα, τα σχολεία καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί θα είναι κλειστοί στον Δήμο Λοκρών, στο Δήμο Μεγαρέων καθώς και στους δήμους Κιάτου και Βέλου – Βόχας Κορινθίας.

Δείτε ακόμα

Δωρεάν Τεστ Παπανικολάου στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου – Η εξέταση γίνεται μόνο μετά από προγραμματισμένο ραντεβού – Για πληροφορίες …