Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΚΛΑΔΕΜΑΤΩΝ, ΟΓΚΩΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ & ΜΠΑΖΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι μπορείτε να συμβάλλετε θετικά στην βελτίωση του περιβάλλοντος της πόλης ειδοποιώντας έγκαιρα τον Δήμο για κλαδέματα, ογκώδη απορρίμματα ή μπάζα σε διάφορα σημεία στην πόλη, με τους παρακάτω τρόπους:
• Με αστική κλήση στον 5ψήφιο αριθμό «15377» του Δήμου Ηλιούπολης
• Με αστική κλήση στον σταθερό αριθμό 210 99 40 900 .
• Με μηνύματα inbox στην σελίδα «facebook» του Δήμου Ηλιούπολης ( https://www.facebook.com/dimos.ilioupolis )
• Με χρήση από κινητό τηλέφωνο ή υπολογιστή της εφαρμογής “Intelligent City” ( http://ilioupoli.intelligentcity.gr )
όπου μπορείτε να υποβάλετε οποιοδήποτε αίτημα για πρόβλημα στην πόλη, να παρακολουθείτε την πορεία επίλυσής τους και στο τέλος αυτοματοποιημένα θα ενημερώνεστε για την ολοκλήρωση του.
Με την νέα Διοίκηση του Δήμου πραγματοποιήθηκαν εξορμήσεις καθαριότητας σε σημεία, όπου από καιρό ευρίσκονταν συσσωρευμένα απορρίμματα, δίνοντας έτσι το στίγμα των προθέσεών της, το μήνυμα ότι η πόλη θα καθαρίσει γρήγορα και θα διατηρείται καθαρή με μέθοδο και σύστημα.
Καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια για την αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών προς τον Δημότη και των υποδομών της Υπηρεσίας Καθαριότητας.
Η συμβολή του καθενός από μας στον στόχο αυτό είναι πολύτιμη.
Η δημοσίευση των εντοπιζόμενων προβλημάτων από τον κάθε πολίτη στο προσωπικό του προφίλ, σε ομάδες του “fb” ή σε σχόλια συζητήσεων, δυστυχώς δεν αρκεί για την καταγραφή τους από τους αρμόδιους υπαλλήλους και την δρομολόγηση της επίλυσής τους. Να υπενθυμίσουμε ότι από τον βαθμό αλληλεπίδρασης του κάθε πολίτη, σε αυτό το μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με τον Δήμο, τα αρμόδια στελέχη του ή υπαλλήλους, εξαρτάται αν αυτή η αναφορά ή το αίτημα θα αναγνωστεί έγκαιρα.
Το κρίσιμο θέμα της καθαριότητας των δημόσιων χώρων, που σχετίζεται με την υγεία και την ασφάλεια των Δημοτών δεν προσφέρεται για επιλεκτική εξυπηρέτηση «ημετέρων» και ο Δήμος Ηλιούπολης αντιμετωπίζει ισότιμα όλους τους Δημότες του. Οι προτεραιότητες καθορίζονται με αντικειμενικά κριτήρια, σύμφωνα με το επείγον του θέματος και τον σχεδιασμό της υπηρεσίας.
Σας ενημερώνουμε ακόμη, ότι ο Δήμος πολύ σύντομα θα φέρει σε Δημόσια Διαβούλευση τον νέο Κανονισμό Καθαριότητας, έτσι ώστε ο κάθε κάτοικος της πόλης να γνωρίζει τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργεί η Υπηρεσία Καθαριότητας, τα δικαιώματα του, τις υποχρεώσεις του αλλά και τις ποινές, που θα επιβάλλονται στους παραβάτες.
Η ενημέρωση και η υπεύθυνη συμπεριφορά όλων μας είναι ο κρίσιμος παράγοντας, που θα επιταχύνει τον ρυθμό βελτίωσης της καθημερινότητας στην πόλη μας.

Δείτε ακόμα

Στις φλόγες αυτοκίνητο στην Ηλιούπολη

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (21/10), σε ΙΧ, στη συμβολή των οδών Πραξιτέλους και …