Πέμπτη , 25 Απριλίου 2024

Παραίτηση του διοικητή της 114ΠΜ στη Τανάγρα

Ένας εξαίρετος αξιωματικός με πολλές ώρες πτήσεις, άριστες εντυπώσεις στο προσωπικό του και υψηλό εθνικό φρόνημα ήταν ο διοικητής της 114 ΠΜ που παραιτήθηκε.

Ο διοικητής της 114 ΠΜ Σμήναρχος (Ι) Ιωάννης Κυρίου.

Ο διοικητής της 114 ΠΜ στη Τανάγρα παραιτήθηκε σύμφωνα με όσα διαβάσαμε στο defencereview.gr για δύο βασικούς λόγους.

Ο πρώτος ήταν οι επανειλημμένες αναφορές προς την ηγεσία της ΠΑ για τα προβλήματα διαθεσιμότητας που υφίστανται με τα αεροσκάφη των 331 και 332 Μοιρών και ο δεύτερος η έντονη εμπλοκή της 114 στη διαχείριση του μεταναστευτικού.

Όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες, η 114 ΠΜ είχε φτάσει να ασχολείται περισσότερο με το μεταναστευτικό παρά με τις αεροπορικές επιχειρήσεις.

Όπως αναφέρει το σχετικό άρθρο πρόκειται για πολύ σοβαρή παραίτηση από έναν εξαίρετο αξιωματικό που παραιτήθηκε για λόγους αξιοπρέπειας και ευθιξίας θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξει τη δυσαρέστηση του προς τη πολιτική και στρατιωτική ηγεσία.

Το πρόβλημα των παραιτήσεων για τη ΠΑ εντείνεται όλο και περισσότερο αφού το προσωπικό και οι Ιπτάμενοι διαμαρτύρονται. Ο διοικητής της 114 είχε προωθήσει δεκάδες αναφορές για το ζήτημα της τεχνικής υποστήριξης στις 331 και 332 Μοίρες.

Πηγή: defencereview.gr

Δείτε ακόμα

Δωρεάν Τεστ Παπανικολάου στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου – Η εξέταση γίνεται μόνο μετά από προγραμματισμένο ραντεβού – Για πληροφορίες …