Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024

Πέτρος Χατζημιχαηλίδης: Ποιoς ήταν ο άτυχος υπάλληλος του Δήμου Αλίμου που έχασε άδικα τη ζωή του

Τα ξημερώματα της Παρασκευής ένας υπάλληλος της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Αλίμου, έχασε τη ζωή του όταν το απορριμματοφόρο-νταλίκα που οδηγούσε, ανετράπη κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες.

Πρόκειται για τον Πέτρο Χατζημιχαηλίδη, 53 ετών, για πολλά χρόνια υπάλληλο του Δήμου Αλίμου. Ο άτυχος οδηγός διεκομίσθη στο νοσοκομείο, όπου λίγες ώρες αργότερα έχασε τη μάχη με την ζωή.   Ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών και πολύ καλός και έμπειρος οδηγός.

Ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook:

«Σήμερα είναι μια άσχημη μέρα. Ο Πέτρος Χατζημιχαηλίδης, υπάλληλος του Δήμου μας, έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα, κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του, στο δρομολόγιο προς τη χωματερή της Φυλής. Το απορριμματοφόρο που οδηγούσε ανετράπη στη λεωφόρο ΝΑΤΟ. Θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο στη γυναίκα του και τα παιδιά του. Θα είμαστε δίπλα τους.»

 

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του δυστυχήματος, καθώς επρόκειτο για ένα καινούργιο όχημα με νέα λάστιχα. Ως ένδειξη πένθους το Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας ανεβλήθη, ενώ και τα αμαξοστάσια των Δήμων θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα.

πηγή: alimosonline.gr

Δείτε ακόμα

Υποχρεωτική συνεπιμέλεια, η ανακοίνωση της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Αγίου Δημητρίου

Η κυβέρνηση προωθεί μια σημαντική ανατροπή στο οικογενειακό δίκαιο, προβάλλοντας ως αιτιολογική βάση μεταξύ άλλων …