Τρίτη , 16 Απριλίου 2024

“Πάρτυ” εγκληματικότητας στον Άλιμο – Ο δήμαρχος ακούει;;;

Η βία και η εγκληματικότητα, τις τελευταίες εβδομάδες, τείνει να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις στον Δήμο του Αλίμου και το φαινόμενο προβληματίζει έντονα τους πολίτες, καθώς διαπιστώνουν ότι οι αρμόδιοι φορείς δυσκολεύονται να διασφαλίσουν την ασφάλειά τους.

Τελευταίο κρούσμα, ήταν ένα περιστατικό που έγινε πριν από λίγες ημέρες, όταν λίγο μετά τις εφτά το απόγευμα, διαρρήκτες προσπάθησαν να εισβάλλουν σε μονοκατοικία στην οδό Αισχύλου, αγνοώντας τους γείτονες που βρίσκονταν στα γύρω μπαλκόνια, αλλά και τους διερχόμενους περαστικούς.

Όταν οι σειρήνες του συναγερμού άρχισαν να ηχούν και ανάστατοι οι γείτονες να καλούν τις Αρχές, οι αδίστακτοι δράστες διέφυγαν πεζοί από την πίσω πλευρά της μονοκατοικίας, πηδώντας μέσα από τις αυλές άλλων σπιτιών, όπου εκείνη την ώρα οι ιδιοκτήτες τους ήταν παρόντες και βίωναν κυριολετικά στιγμές τρόμου.

Και ενώ οι κακοποιοί “αλωνίζουν” στον Άλιμο, οι κραυγές αγωνίας των δημοτών για την ανεξέλεγκτη συνέχιση και έξαρση της εγκληματικότητας στα όρια του δήμου τους, προφανώς απευθύνονται σε ώτα μη ακουόντων!

Κάθε μέρα συμβαίνουν νέα, θλιβερά περιστατικά, στα οποία από τύχη δεν έχουμε ακόμη ανθρώπινα θύματα, αλλά φαίνεται, δυστυχώς, να μην συγκινείται κανείς από τους υπευθύνους, ώστε επιτέλους να επιρριφθεί το αναγκαίο βάρος στην πρόληψη και την αποτροπή!

Πόσο χειρότερα πρέπει να γίνουν τα πράγματα για να κινητοποιηθεί ουσιαστικά ο Δήμαρχος της πόλης;;;

Ο κ. Κονδύλης στέλνει επιστολές και κάνει ανούσιες τοποθετήσεις, χωρίς ωστόσο να ενεργεί δραστικά και αποτελεσματικά,σύμφωνα με δημότες της περιοχής, για τη μείωση της εγκληματικότητας στον Άλιμο.

Διαρρήξεις, κλοπές και βανδαλισμοί καλά κρατούν και ο Δήμαρχος το μόνο που έκανε είναι να προτρέψει τους πολίτες να καλούν αμέσως τις Αρχές, αν δουν κάτι ανησυχητικό…!!!

Εκτός και αν Δήμαρχος έχει την άποψη, πως η αντιμετώπιση και η ουσιαστική πάταξη της εγκληματικότητας γίνεται με αναρτήσεις στο διαδίκτυο και στα Social Media.

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Δείτε ακόμα

Δωρεάν Τεστ Παπανικολάου στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου – Η εξέταση γίνεται μόνο μετά από προγραμματισμένο ραντεβού – Για πληροφορίες …