Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος είναι ο νέος πρόεδρος του Σύνδεσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ)

Ύστερα από τις χθεσινές εκλογές. στον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού , νέος πρόεδρος εκλέχτηκε ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος. Τα μέλη του Συνδεσμου είναι οι 11 Δήμοι, γύρω από το βουνό του Υμηττού Αγία Παρασκευή, Βάρη – Βούλα – Βουλιαγμένη, Βύρωνας, Γλυφάδα, Ελληνικό– Αργυρούπολη, Ζωγράφου, Ηλιούπολη, Καισαριανή, Κρωπία, Παιανία – Γλυκά Νερά, Παπάγου – Χολαργού. Οι οποίοι και εξέλεξαν χθές τον Δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτο ως νέο πρόεδρο και αντιπρόεδρο τον Δήμαρχο Ηλιούπολης Γιώργο Χατζηδάκη. Τέλος Τακτικό μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΣΠΑΥ, εξελέγη ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας Κρωπίας Θεόδωρος Γρίβας. Και αναπληρωματικό μέλος εξελέγη ο Δημοτικός Σύμβουλος Λάμπρος Γούμενος από τον Δήμο Ζωγράφου.

Μετά την εκλογή του ο νέος πρόεδρος δήλωσε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που οι συνάδελφοί μου με εξέλεξαν στην προεδρία του ΣΠΑΥ. Η εκλογή αυτή έρχεται ως επιστέγασμα μιας προσπάθειας που κάνουμε εδώ και πέντε χρόνια πάντα σε συνεργασία με τον ΣΠΑΥ, ώστε να προστατεύσουμε, να βελτιώσουμε και να αναβαθμίσουμε τον Υμηττό για να τον χαίρονται όλοι οι πολίτες αφού ο Υμηττός είναι ένα μοναδικό και ιστορικό βουνό.
Έχω όρεξη για δουλειά και είμαι έτοιμος να καλέσω τους συνεργάτες μου και τους εργαζόμενους στο ΣΠΑΥ για να αναδιοργανώσουμε πλήρως το Σύνδεσμο. Να βρούμε όλα αυτά τα στοιχεία που θα καταστήσουν τον Υμηττό πρωταγωνιστή και σε θέματα προστασίας αλλά και σε επισκεψιμότητα, ώστε χιλιάδες άνθρωποι να τον απολαμβάνουν με ασφάλεια και κυρίως με ποιότητα.
Ξεκινάμε δουλειά από την επόμενη ημέρα για το καλό του Υμηττού.»

Δείτε ακόμα

Δωρεάν Τεστ Παπανικολάου στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου – Η εξέταση γίνεται μόνο μετά από προγραμματισμένο ραντεβού – Για πληροφορίες …