Τετάρτη , 24 Απριλίου 2024

Ο Γ. Βαρουφάκης από τη Θεσσαλονίκη ανοίγει τις διαδικασίες για το συνέδριο του ΜέΡΑ25.

Σειρά παρεμβάσεων για τα θέματα της Θεσσαλονίκης, της πόλης και του νομού, ετοιμάζει το ΜΕΡΑ25, με τα στελέχη του να σχεδιάζουν και να προγραμματίζουν συναντήσεις με τοπικούς φορείς και περιοδείες σε διάφορες περιοχές με ιδιαίτερα και οξυμένα προβλήματα.

«Είμαστε παρόντες στις εξελίξεις και θέλουμε να αναδείξουμε τα θέματα της πόλης και όλου του νομού, όπως κάναμε με το θέμα της Κορώνειας». τονίζει ο Βασίλης Ρόκος, συντονιστής του ΜΕΡΑ25 στην Α Θεσσαλονίκης. Μία από τις παρεμβάσεις που σχεδιάζει το ΜΕΡΑ 25 για το επόμενο διάστημα, είναι το μείζον ζήτημα για τη δυτική Θεσσαλονίκη, της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και της έντονης δυσοσμίας.

Στη Θεσσαλονίκη ο Γ. Βαρουφάκης

Οι παρεμβάσεις του κόμματος αναμένεται να εξειδικευτούν και να προγραμματιστούν κατά την παρουσία του γραμματέα του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη, στη Θεσσαλονίκη στο τέλος της εβδομάδας.

Ο επικεφαλής του ΜΕΡΑ25, την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου, στις 6μμ είναι καλεσμένος από τους φοιτητές του DiEM25 του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου και θα μιλήσει, στο αμφιθέατρο της ΝΟΕ, με θέμα «Πανεπιστήμιο: Από το άσυλο στην αγορά».

Την επομένη, το Σάββατο 2 Νοεμβρίου, στη 1 το μεσημέρι, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να ανακοινώσει τον «οδικό χάρτη» προς το 1ο Διαβουλευτικό Συνέδριο του ΜέΡΑ25, με όλες τις σημαντικές ημερομηνίες και «σταθμούς». Η συνέντευξη θα γίνει στην αίθουσα Μ .Αναγνωστάκης ενώ τα στελέχη του ΜΕΡΑ 25 επισημαίνουν το γεγονός ότι ο Γ. Βαρουφάκης, και ως βουλευτής Α Θεσσαλονίκης, επέλεξε τη Θεσσαλονίκη για να παρουσιάσει τον «οδικό χάρτη» προς το 1ο Διαβουλευτικό Συνέδριο του ΜέΡΑ25.

Στη συνέχεια στις 4 μμ, θα ακολουθήσει Οργανωτική Σύσκεψη των Περιφερειακών Συντονιστικών Επιτροπών (ΠΣΕ) Μακεδονίας-Θράκης, παρουσία του Γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη και μελών της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου και Κινηματικής Εξόρμησης, (ΟΕΣΚΕ), μέσω της οποίας θα εγκαινιαστούν και επισήμως οι προσυνεδριακές διαδικασίες του κόμματος.

Δείτε ακόμα

Δωρεάν Τεστ Παπανικολάου στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου – Η εξέταση γίνεται μόνο μετά από προγραμματισμένο ραντεβού – Για πληροφορίες …