Πέμπτη , 25 Απριλίου 2024

Ο Βίος και πολιτεία του δολοφονημένου Μακρή – Γιατί χώρισαν επαγγελματικά με τον Άρη Σπηλιωτόπουλου (Βίντεο)

Ο επιχειρηματίας Γιάννης Μακρής, με καταγωγή από τη χώρα των καγκουρό, φέρεται να είχε εμπλακεί σε υποθέσεις ναρκωτικών το 2005, ενώ του είχαν «χρεώσει» περίεργες απόπειρες δολοφονίας το 2009 αλλά και συμμετοχή σε θερμά επεισόδια που έλαβαν χώρα σε Αυστραλία, Αγγλία και Μύκονο.

Το προφίλ του και η χλιδάτη ζωή

Ο δολοφονηθείς ήταν παντρεμένος με ένα γνωστό μοντέλο, τη Βικτώρια Καρύδα, η οποία συμμετέχει στο ριάλιτι «My Style Rocks». Μαζί είχαν αποκτήσει δύο παιδιά.

Ο Μακρής υπήρξε λάτρης της χλιδής και των εντυπωσιακών γυναικών, ενώ πριν τρία χρόνια είχε φιγουράρει στις στήλες των lifestyle περιοδικών, που φιλοξενούν πλούσιο φωτογραφικό υλικό και λεπτομέρειες από τον γάμο του στο νησί των ανέμων. Η πολυτελής κατοικία της οδού Τροίας στο Πανόραμα της Βούλας, όπου έμενε το ζευγάρι, θύμιζε φρούριο ενώ ο 46χρονος χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις του ένα Smart, ένα θηριώδες λευκό SUV και κάποιες φορές μηχανές.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα υπήρξε μέτοχος σε εταιρεία security, όπου μέρος του μετοχικού κεφαλαίου κατείχε και ο πρώην υπουργός Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος δήλωσε ψευδώς ότι υπήρξε συναίτερός του  Γιάννη Μακρή μόνο για 15 ημέρες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του alimosvoice, ο πρώην υπουργός συνεργάστηκε με τον δολοφονηθέντα για τουλάχιστον 1,5 χρόνο και μάλιστα ο λόγος που αποπέμφθηκε από την εταιρεία Σπηλιωτόπουλος, φαντάζει εξωπραγματικός!

Τις επόμενες ημέρες θα σας παρουσιάσουμε ένα έγγραφο ντοκουμέντο το οποίο  είχε περιέλθει στα χέρια του δολοφονημένου Γιάννη Μακρή και ήταν η αιτία να εκδιωχθεί κακήν κακώς από τη μετοχική σύνθεση της εταιρείας, ο Α.Σπηλιωτόπουλος.

 

Στη Μύκονο στρέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ

Στη Μύκονο στρέφουν το βλέμμα τους από την ΕΛ.ΑΣ. για τη λύση του γρίφου της εκτέλεσης του 46χρονου Γιάννη Μακρή, ο οποίος δολοφονήθηκε προχθές έξω από το σπίτι του, με τέσσερις σφαίρες.

Παράλληλα, εξετάζουν τυχόν διασύνδεση των δύο υποθέσεων, αυτής του 46χρονου στη Βούλα και αυτής του 38χρονου που πυροβολήθηκε στην Ακτή Κονδύλη, μια μέρα πριν από τη δολοφονική επίθεση εναντίον του Γιάννη Μακρή. Το θύμα της επίθεσης στην Ακτή Κονδύλη γλίτωσε γιατί κόλλησε το καλάσνικοφ των δραστών.

Αφορμή για αυτή τη διασύνδεση που ερευνάται είναι η ενασχόληση και των δύο στόχων με εταιρείες παροχής υπηρεσιών ασφαλείας σε καταστήματα της Μυκόνου.

Σύμφωνα με αυτή την προχωρημένη εκδοχή, δεν μπορεί να αποκλειστεί ο 38χρονος και ο 46χρονος να είχαν υπογράψει συμβόλαια θανάτου ο ένας για τον άλλον.

Σε αυτό το πλαίσιο εξετάζεται και η εκδοχή τρίτο εγκληματικό «διευθυντήριο» να έδωσε την εντολή εξόντωσης και των δύο.

Ο 38χρονος το τελευταίο χρονικό διάστημα δραστηριοποιείτο στη Μύκονο σε εταιρεία security την οποία φερόταν να διαχειρίζεται ο πρώην αξιωματικός της ΕΚΑΜ Σπύρος Παπαχρήστου, ο οποίος δολοφονήθηκε την Πρωτομαγιά του 2018, έξω από ταβέρνα στην Παλλήνη.

Το περασμένο καλοκαίρι, παρόμοια επαγγελματική δραστηριότητα είχε και ο 46χρονος «Αυστραλός» μέσω εταιρείας ιδιωτικής ασφάλειας, με έδρα την Καλλιθέα, μέτοχος της οποίας ήταν και ο ίδιος. Μέσα σε αυτές τις δραστηριότητες οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση αναζητούν κίνητρο ή αφορμή που θα προκαλούσε την εντολή δολοφονίας.

 

https://www.star.gr/video/eidiseis/ellada/440595

Δείτε ακόμα

Δωρεάν Τεστ Παπανικολάου στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου – Η εξέταση γίνεται μόνο μετά από προγραμματισμένο ραντεβού – Για πληροφορίες …