Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Οι καλλιτεχνικές ανησυχίες… του κ.Κονδύλη κοστίζουν μια περιουσία στον Δήμο Αλίμου! (ΒΙΝΤΕΟ)


Αλιεύσαμε από το διαδίκτυο ένα απίστευτο βίντεο μέσα από το οποίο ο γεμάτος καλλιτεχνικές ανησυχίες  δήμαρχος, Κονδύλης Ανδρέας, προσπαθεί να πείσει του πολίτες τού Αλίμου, πως η πόλη θα πρέπει να φιλοτεχνηθεί από έργα γνωστών (και μη…) ζωγράφων!

Μάλιστα, για τους λόγους αυτούς τοποθέτησε ένα έργο τέχνης εικαστικού (ο ίδιος ισχυρίζεται πως είναι πολύ γνωστός) σε κεντρική πλατεία της περιοχής.

“Η  πόλη έχει ανάγκη εκτός από καθαριότητα, πράσινο, περιβάλλον και κάποιες ωραίες (αλλά πανάκριβες, κατά την εκτίμηση αρκετών πολιτών) νότες αισθητικής μέσα στην πόλη”, αναφέρει χαρακτηριστικά και γεμάτος υπερηφάνεια, στο ντοκιμαντέρ μικρού μήκους στο οποίο πρωταγωνιστεί ο ίδιος!

Μάλιστα, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του notosvoice.gr, αφιερώνει αρκετό προσωπικό χρόνο προς αναζήτηση έργων τέχνης, τα οποία πολλές φορές ξεπερνούν ακόμα και έναν ετήσιο οικογενειακό προυπολογισμό μιας αστικής οικογένειας!

Γνωρίζουμε πολύ καλά, πως ακόμα και σήμερα το ανήσυχο πνεύμα του Δημάρχου στρέφεται στην αγορά πινάκων ζωγραφικής ακόμα και από συλλέκτες τέχνης με ακροδεξιό…ταμπεραμέντο, ωστόσο ο ίδιος φαίνεται όλα αυτά να τα ξεπερνά με σκόπο να δώσει ένα διαφορετικό χρώμα τέχνης στην περιοχή του.

 

 

Δείτε ακόμα

Tην Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, ανάβει το «Δέντρο της Αγάπης», στο Παλαιό Φάληρο

Tην Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, στις 19:00 θα ανάψει το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο «Δέντρο της Αγάπης» , …