Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024

Νύχτα τρόμου στη Γλυφάδα για γνωστή δημοσιογράφο – “Με έδεσαν και με χτύπησαν μπροστά στο παιδί μου”

Σοκάρει η μαρτυρία της δημοσιογράφου Κάτιας Νιακάρη, που έπεσε θύμα ληστείας χθες το βράδυ μέσα στο σπίτι της.

Έμεινε αιμόφυρτη και δεμένη μπροστά στο 2,5 χρονών παιδί της. Η δημοσιογράφος μίλησε στον ANT1 και περιέγραψε τη φρίκη που έζησε όταν άκουσε ένα θόρυβο μέσα στο σπίτι της και αντίκρισε έναν άνδρα μέσα στο σαλόνι της. Τη στιγμή εκείνη είχε πάει να βάλει το παιδί της για ύπνο.

Το παιδάκι της σηκώθηκε κι εκείνη είπε στον ληστή ότι δεν έχει λεφτά στο σπίτι, παρακαλώντας τον να μην πειράξει το παιδί. Τη στιγμή που πήγε να αγκαλιάσει το παιδί της, ο δράστης την χτύπησε με ένα βαρύ αντικείμενο στο κεφάλι. «Μου έδεσε τα χέρια με σεντόνι, μου έβαλε μονωτική ταινία στο στόμα. Ζητούσε επίμονα λεφτά. Το παιδί έβλεπε τα πάντα, έκλαιγε, φώναζε μαμά. Του έλεγα ότι παίζαμε παιχνίδι, με είδε μέσα στα αίματα», περιγράφει η Κάτια Νιακάρη.

Η δημοσιογράφος έμεινε δεμένη για περίπου 2 ώρες μπροστά στο 2,5 χρονών παιδί της. Γύρω στις 11 το βράδυ κατάφερε να αφαιρέσει τη μονωτική ταινία να συρθεί αιμόφυρτη έξω από το σπίτι της και να φωνάξει για βοήθεια. «Ήμουν τυχερή γιατί δεν πείραξε το παιδί», δήλωσε η δημοσιογράφος. Η Κάτια Νιακάρη υπέστη τραύματα στο πρόσωπο και ένα αιμάτωμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού της.

Δείτε ακόμα

Δωρεάν Τεστ Παπανικολάου στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου – Η εξέταση γίνεται μόνο μετά από προγραμματισμένο ραντεβού – Για πληροφορίες …