Τρίτη , 16 Απριλίου 2024

Νότια Προάστια: Δήμαρχος σε απόγνωση παρακαλάει στελέχη του Κ.Μητσοτάκη να του δώσουν το χρίσμα για να επανεκλεγεί

Σε πανικό βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες δήμαρχος των Νοτίων Προαστίων, ο οποίος πλήρωσε ακριβά για να κάνει δημοσκόπηση το αποτέλεσμα της οποίας του γύρισε…μπούμερανγκ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του notosvoice.gr, πριν από λίγες ημέρες ο κουβαρντάς δήμαρχος έδωσε εντολή σε δημοσκοπική εταιρεία να πραγματοποιήσει μέτρηση για λογαριασμό του και σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες τα ευρύματα της δημοσκόπησης ήταν άκρως απογοητευτικά, τόσο για τον ίδιο όσο και για τον συνδυασμό του.

Άνθρωποι από το περιβάλλον του, συζητούσαν έντονα πως η απογοήτευσή του ήταν τόσο μεγάλη, που έφτασε σε σημείο να φύγει από το δημαρχείο προς άγνωστη κατεύθυνση και να εξαφανισθεί για αρκετές ώρες, κάτι που ανησύχησε ιδιαίτερα τους συνεργάτες του που τον αναζητούσαν διαρκώς.

Την επόμενη ημέρα εμφανίσθηκε στο δημαρχείο εμφανώς καταβεβλημένος και άρχισε να τηλεφωνεί σε φίλους και γνωστούς, τους οποίους όμως αντί να τους ενημερώσει για την έρευνα και τα αναπάντεχα  αποτελέσματα αυτής, άρχισε να τους ξεφουρνίζει μια απίστευτη ιστορία (επιστημονικής φαντασίας θα μπορούσε κάποιος να τη χαρακτηρίσει), ότι δηλαδή, έχει δεχθεί επίσημη πρόταση από τη Νέα Δημοκρατία για να πάρει το χρίσμα στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, και πως θα στηριχθεί τελικά επίσημα από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μάλιστα για να καταφέρει να τους πείσει, τους κάλεσε στο γραφείο του και τους είπε, ότι ο ίδιος μετέβει στη Βουλή και πραγματοποίησε επίσκεψη στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, συνομίλησε μαζί του για αρκετή ώρα, όπου και τελικώς συμφώνησαν να συνεργαστούν. Στη συνέχεια παρακάλεσε συνεργάτες και φίλους να ξεχυθούν στους δρόμους της πόλης και από πόρτα σε πόρτα  να ενημερώνουν τον κόσμο για τη…δήθεν συμφωνία.

Και λέμε “δήθεν”, καθώς από το ρεπορτάζ μας δεν επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που θέλουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να έχει συναντηθεί με τον λαοπρόβλητο… δήμαρχο, στο γραφείο του στη Βουλή.

Μάλιστα, άνθρωποι του στενού του πριβάλλοντος μας ενημέρωσαν, πως ο δήμαρχος τις μόνες φορές που βλέπει από κοντά τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, είναι από την τηλεόραση!

Αξίζει να αναφέρουμε κλείνοντας, πως η Νέα Δημοκρατία, δεν έχει τοποθετηθεί μέχρι σήμερα δημόσια για το ποιους υποψηφίους δημάρχους θα στηρίξει στις αυτοδιοικητικές εκλογές τον Μάιο του 2019 και αυτό είναι κάτι που επιβεβαιώνει περίτρανα την έρευνά μας.

 

 

 

 

Δείτε ακόμα

Δωρεάν Τεστ Παπανικολάου στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου – Η εξέταση γίνεται μόνο μετά από προγραμματισμένο ραντεβού – Για πληροφορίες …