Πέμπτη , 25 Απριλίου 2024

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Όλα τα έγγραφα που επιβεβαιώνουν την καραμπινάτη παρανομία της καντίνας στον Άλιμο

Έγγραφα- ντοκουμέντα που αποδεικνύουν την καραμπινάτη παρανομία του επιχειρηματία της καντίνας που βρίσκεται τοποθετημένη στο εσωτερικό χώρο του Cine Alimos, φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας, μόνο το notosvoice.gr.

Στο πρώτο έγγραφο που σας παρουσιάζουμε αποκλειστικά,  αναγράφεται η λήψη απόφασης 22/2016 του δήμου Αλίμου και πιο συγκεκριμένα της  Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, τα μέλη της οποίας προσήλθαν και υπό τον πρόεδρο Ανδρέα Κονδύλη (Δήμαρχο) και Δημάκη Δημήτριο, Παπά Γεωργία, Κεσίλογλου Άννα, Κλεώπα – Μπίσμπα Δήμητρα συνεδρίασαν και αποφάσισαν την προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΥΣ Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ (ΚΑΝΤΙΝΑ) ΙΔΙΟΚΤΗΣΊΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΊΑΣ “ΑΡΑΞΟΒΟΛΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΙΚΕ) που επιθυμεί να λειτουργήσει επί της Λ. Ποσειδώνος, έναντι 36 στην Παραλία Αλίμου.

Στη συνέχεια ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης και υπό το πρίσμα της δημοτικής αρχής μετέφερε την “κινητή” καντίνα σε άλλο σημείο και πιο συγκεκριμένα στον χώρο που λειτουργεί το θερινό Cine Alimos (στον αρ.10) ,όπου με έναν μαγικό τρόπο την έκανε… “ακίνητη”!

Στη συνέχεια κατάφερε με συνοπτικές διαδικασίες να στήσει μια ειδική πλατφόρμα στο δάπεδο, ανέπτυξε στον εξωτερικό χώρο τραπεζοκαθίσματα και γενικότερα επεκτάθηκε από τα 10 τμ στα 70 τ.μ με επιπλέον κατασκευές, σύμφωνα με τα πορίσματα των αυτοψιών που διενήργησαν οι  αρμόδιες υπηρεσίες.

Η κίνηση αυτή του επιχειρηματία, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στους κόλπους της συμπολίτευσης αλλά και της αντιπολίτευσης, αλλά και στους απλούς πολίτες οι οποίοι έκαναν λόγο για ευνοϊκή μεταχείριση της Δημοτικής Αρχής απέναντι στον επιχειρηματία, χαρακτηρίζοντας τη συγκεκριμένη στάση και από τις δύο πλευρές ως έναν τεράστιο σκάνδαλο.

Οι καταγγελίες έπεσαν βροχή, αρχικά στο Λιμενικό Σώμα το οποίο έκανε αυτοψία στο σημείο και  μέσω του εγγράφου που σας παρουσιάζουμε κάνει λόγω για καραμπινάτες παρανομίες και εργασίες που δε δικαιολογούνται, καθώς επίσης και η υπηρεσία υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου οι υπάλληλοί της διαπίστωσαν επιπλέον παρανομίες.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο διαχειριστής της εταιρείας εκμετάλλευσης της καντίνας έχει συλληφθεί κατά το παρελθόν, μετά από καταγγελίες για παράνομες εργασίες στον χώρο αυτό.

Ωστόσο, ο ίδιος φαίνεται να μην πτοείται γι αυτό και συνεχίζει να λειτουργεί την καντίνα μέχρι σήμερα,  φυσικά με την ανοχή της δημοτική αρχής.

Δείτε όλα τα έγγραφα από τους ελέγχους που έχουν πραγματοποιηθεί στη συγκεκριμένη επιχείρηση, αλλά και τις αυτοψίες των αρμοδίων αρχών.

Πάντως, απορίας άξιο είναι το γεγονός, πως η δημοτική αρχή δείχνει να ανέχεται τέτοιου είδους καταστάσεις από επιχειρηματίες που έχουν στήσει μαγαζιά σε ολόκληρο το παραλιακό μέτωπο, ενώ σε αντίθεση περίπτωση που κάποιος οικογενειάρχης επιθυμούσε να στήσει μια καντίνα,  στο ίδιο σημείο, για να ζήσει την οικογένειά του, η δημοτική αρχή  θα εξαντλούσε κάθε περιθώριο για να τον αποτρέψει…

 

BIL4

BAS1

BIL3

 

BIL5

BIL6

 

 

 

 

 

 

Δείτε ακόμα

Δωρεάν Τεστ Παπανικολάου στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου – Η εξέταση γίνεται μόνο μετά από προγραμματισμένο ραντεβού – Για πληροφορίες …