Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Μπλατ: Με ενόχλησε που απολύθηκε ο Πασκουάλ από τον Παναθηναϊκό

Τη συμπάθειά του για τον Τσάβι Πασκουάλ μετά τη απόλυση του Ισπανού τεχνικού από τον Παναθηναϊκό, εξέφρασε ο Ντέιβιντ Μπλατ στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου μετά τη νίκη επί της Γκραν Κανάρια.

Ο Αμερικανοϊσραηλινός τόνισε ότι ο Καταλανός είναι ένας από τους καλύτερους στην Ευρωλίγκα και ότι τον ενοχλεί αυτή η εξέλιξη.

Πιο συγκεκριμένα για τη λύση της συνεργασίας του Παναθηναικού με τον Τσάβι Πασκουάλ και τις φήμες περί συμφωνίας με τον Ρικ Πιτίνο, ο Ντέιβιντ Μπλατ τόνισε:

«Δεν ξέρω για κάποια επίσημη ανακοίνωση. Πρώτη φορά το ακούω, αλλά θέλω να σχολιάσω κάτι. Δεν είναι η δουλειά μου να μιλήσω για τις αποφάσεις μία άλλης ομάδας. Θέλω να πω όμως σαν προπονητής πως έχω τον μεγαλύτερο σεβασμό για τον Τσάβι Πασκουάλ. Στεναχωριέμαι που έφυγε, είναι ένας από τους καλύτερος προπονητές της Euroleague. Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και ένας εξαιρετικός συνάδελφος. Τρέφω μεγάλη εκτίμηση προς το πρόσωπό του. Δεν θέλω να σχολιάσω τα υπόλοιπα, αλλά θέλω πραγματικά να ευχηθώ τα καλύτερα στον Τσάβι. Είναι ένας από τους καλύτερους από εμάς. Με ενοχλέι που έχουν αποχωρήσει ήδη πέντε προπονητές στην Euroleague. Οι άνθρωποι που προσλαμβάνουν τους προπονητές πρέπει να έχουν μεγαλύτερη υπομονή και να τους στηρίζουν περισσότερο. Έχω δει κάποιους πραγματικά καλούς προπονητές να χάνουν τις δουλειές τους. Αυτό με ενοχλεί ως άνθρωπο. Δεν παίρνω εγώ τις αποφάσεις, δεν είναι δουλειά μου. Δεν μπορώ να πω σε κάποιον τι πρέπει να κάνει, αλλά μπορώ να μιλήσω και να πω πως νιώθω άσχημα γι’αυτό. Τους ξέρω αυτούς τους ανθρώπους. Είναι καλοί άνθρωποι, σωστοί επαγγελματίες και αξίζουν μεγαλύτερο σεβασμό».

Δείτε ακόμα

«Χρυσός» στη Μελβούρνη ο Πετρούνιας – Όλο και πιο κοντά οι Ολυμπιακοί Αγώνες!

Σπουδαίος Λευτέρης Πετρούνιας! Ο Έλληνας πρωταθλητής των κρίκων κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο …