Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται ο θεσμός της Δημοτικής Συγκοινωνίας στο Δήμο Νέας Σμύρνης

Ο Δήμος εδώ και πολλά χρόνια εφαρμόζει με μεγάλη επιτυχία το θεσμό της Δημοτικής Συγκοινωνίας. Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για τον Δήμο η διαπίστωση ότι το επιβατικό κοινό δείχνει προτίμηση στο να μετακινείται με τα λεωφορεία του Δήμου. Η συμμετοχή αυτή των δημοτών, δείχνει την εμπιστοσύνη τους στις αποφάσεις της Δημοτικής Αρχής , καθώς και την ευαισθησία τους προς το περιβάλλον, αφού δεν χρησιμοποιούν τα δικά τους μέσα μεταφοράς.
Κάθε 15 λεπτά ένα λεωφορείο του Δήμου αναχωρεί από το Μετρό του Νέου Κόσμου για την Άνω και την Κάτω Ν. Σμύρνη εναλλάξ. Επίσης ανά μία ώρα αναχωρεί από την περιοχή των Νεκροταφείων ένα λεωφορείο, που εξυπηρετεί περιμετρικά την πόλη και συνδέει το κέντρο της με Υπηρεσίες όπως το Δημαρχείο, το Ταχυδρομείο, την Αστυνομία, την Εφορία, τα ΚΕΠ.
Η προσπάθειά του Δήμου Νέας Σμύρνης για καλυτέρευση των συνθηκών λειτουργίας της Δημοτικής Συγκοινωνίας προς όφελος των Δημοτών είναι συνεχής και γι΄αυτό προγραμματίζεται ήδη η ανανέωση του στόλου των λεωφορείων , καθώς και την τοποθέτηση συστημάτων τηλεπληροφόρησης στις στάσεις, ώστε να πληροφορούνται εγκαίρως οι χρήστες του θεσμού, για τον ακριβή χρόνο άφιξης του επόμενου λεωφορείου.

Δείτε ακόμα

Απόπειρα ληστείας με πυροβολισμούς σε περίπτερο, στη Νέα Σμύρνη

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο …