Πέμπτη , 25 Απριλίου 2024

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, σε εξέλιξη, σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια

Αστυνομική δύναμη έχει αποκλείσει ένα κτίριο στα Εξάρχεια και στη συμβολή των οδών Πλαπούτα και Καλλιδρομίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν πρόκειται για κτίριο που βρίσκεται υπό κατάληψη και ο λόγος της επέμβασης είναι διαφορετικός.

Κατά τις ίδιες πηγές, οι αστυνομικοί, ύστερα από πληροφορίες που έλαβαν, πραγματοποιούν έρευνα σε διαμέρισμα του εν λόγω κτιρίου για πολεμοφόδια στο πλαίσιο των δρακόντειων μέτρων ασφαλείας που έχουν τεθεί σε ισχύ για την αυριανή πορεία -για την 11η επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Η κυκλοφορία στους εν λόγω δυο δρόμους έχει διακοπεί από τους αστυνομικούς, μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες.

Δεν αποκλείεται η αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια να σχετίζεται με την επίθεση που εξαπέλυσαν αντιεξουσιαστές κατά διμοιρίας των ΜΑΤ, αργά το βράδυ της Τετάρτης.

Περισσότερες πληροφορίες για την αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια σε λίγο μόνο στο iefimerida.gr
Οι δημοσιογράφοι του iefimerida.gr παρακολουθούν καθημερινά την επικαιρότητα και τις εξελίξεις τόσο στο εθνικό όσο και στο διεθνές πεδίο και με άμεσο και έγκυρο ρεπορτάζ ενημερώνουν τους αναγνώστες.

Πηγή: http://www.iefimerida.gr

Δείτε ακόμα

Δωρεάν Τεστ Παπανικολάου στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου – Η εξέταση γίνεται μόνο μετά από προγραμματισμένο ραντεβού – Για πληροφορίες …