Τρίτη , 23 Απριλίου 2024

Μαθητές και εκπαιδευτικοί του 12ου νηπιαγωγείου πρόσφεραν τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο & Συσσίτιο του Δήμου Βύρωνα

Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019, το 12ο Νηπιαγωγείο Βύρωνα με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, επισκέφτηκαν τα γραφεία του Κοινωνικού Παντοπωλείου & Συσσιτίου, με σκοπό να ενημερωθούν για το έργο που επιτελείται και να προσφέρουν τρόφιμα.

Οι μαθητές του νηπιαγωγείου με τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, στο πνεύμα των εορτών των Χριστουγέννων, στο πλαίσιο δράσεων του προγράμματος για τα ανθρώπινα δικαιώματα αλλά και της επεξεργασίας των παραμυθιών “Το ταξίδι της παπλωματούς” και “Το δώρο της παπλωματούς “-που θα παρουσιάσουν και σε θεατρική παράσταση- προσέφεραν τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές ενημερώθηκαν από τους κοινωνικούς λειτουργούς των Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών για τις κοινωνικές τους δράσεις. “Η ανάγκη των καιρών γέννησε την ιδέα του Κοινωνικού Παντοπωλείου και της Δομής Παροχής Συσσιτίου, που με πολλή προσπάθεια έχει γίνει σημείο αναφοράς της αλληλεγγύης, της ενσυναίσθησης, της προσφοράς, της αλληλοβοήθειας και της ανθρωπιάς των συνδημοτών μας” ανέφεραν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου.

Δείτε ακόμα

Ορισμός Αντιδημάρχου Άθλησης και Αθλητικών – Εκπαιδευτικών Υποδομών

Με την υπ’ αρ. 31974/30-12-19 απόφαση Δημάρχου (αρ. απόφασης 729, ΑΔΑ: Ψ1ΑΙΩ9Ε-ΨΔ0), ορίστηκε Αντιδήμαρχος με …