Τετάρτη , 24 Απριλίου 2024

Θεατρική παράσταση «ΥΠΑΡΧΕΙ & ΦΙΛΟΤΙΜΟ» Απο το Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης

Ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος και η Πολιτιστική Επιτροπή Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης σας προσκαλούν στην θεατρική παράσταση «ΥΠΑΡΧΕΙ & ΦΙΛΟΤΙΜΟ»του Αλέκου Σακελλάριου σε σκηνοθεσία Έφης Πίκουλα από το Β΄ Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Βριλησσίων το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» Κύπρου 68.

Ώρα έναρξης 20:00. Είσοδος ελεύθερη

Αντί εισιτηρίου οι πολίτες καλούνται να προσφέρουν κατά την είσοδό τους, φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείο και τρόφιμα (ζυμαρικά, γάλα εβαπορέ, τοματοχυμούς, κονσέρβες) για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Ένα έργο κλασσικό της δεκαετίας του 1960, με ήρωα τον γνωστό σε όλους μας «ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ». Μία πολιτική σάτιρα επίκαιρη με γέλιο, τραγούδι και χορό για την ψυχαγωγία των Δημοτών στα πλαίσια του σκοπού του Δήμου.

Ο Ανδρέας Μαυρογιαλούρος, Υπουργός Αγροτικής Ανασυγκροτήσεως, ανακαλύπτει εντελώς τυχαία, ότι οι Συνεργάτες του στο Υπουργείο (Γκρούεζας & κα Φρόσω), έπαιζαν για πολλά χρόνια, πίσω από την πλάτη του, το βρώμικο παιχνίδι της μίζας και του ρουσφετιού.Επειδή όμως σαν γνήσιος Ρωμιός έχει φιλότιμο, αναλαμβάνει όλες τις ευθύνες και παραιτείται από την πολιτική ως τέλειος ακατάλληλος. Συνάμα δε, βάζει σε τάξη και την οικογένειά του.

Δείτε ακόμα

OPEN DOOR RUN από την Πόρτα Ανοιχτή

Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή διοργανώνει για 4η φορά τον φιλανθρωπικό αγώνα OPEN DOOR RUN, …