Τετάρτη , 24 Απριλίου 2024

Η Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού Αργυρούπολης, τιμά τον Κώστα Κορτζίδη

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΡΤΖΙΔΗΣ 2019
ΤΙΜΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ
▪︎ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ 3Χ3
▪︎ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΎΠΟΛΗΣ
Στη μνήμη του Κώστα Κορτζίδη, που διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Κοινότητας Ελληνικού από το 1964 έως τις 21 Απριλίου 1967, οπότε συνελήφθη και εξορίστηκε από τη δικτατορία των συνταγματαρχών και στη συνέχεια Κοινοτάρχης και Δήμαρχος Ελληνικού για 24 συναπτά έτη, από το 1975 έως το 1998.
Για δεύτερη χρονιά διοργανώνουμε το τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 χωρίς διαιτητή. Θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ στην οδό Τριπόλεως στην Αργυρούπολη. Ξεκινά στις 10 πμ και μετά τις 12 θα γίνουν οι τελικοί, σύντομοι χαιρετισμοί και θα απονεμηθούν αναμνηστικά.
Φέτος εμπλουτίζουμε τις τιμητικές εκδηλώσεις με ένα ποδοσφαιρικό αγώνα παλαιμάχων Ελληνικού και Αργυρούπολης.
Θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στις 11 πμ στο γήπεδο Σουρμένων. Στο τέλος του αγώνα θα γίνουν σύντομοι χαιρετισμοί και θα απονεμηθούν αναμνηστικά.
Κάθε χρόνο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι την ιστορία και προσφορά ενός ανθρώπου που με την παρουσία του σημάδεψε την εξέλιξη του Ελληνικού. Όχι μόνο όσον αφορά την υλική του υπόσταση, τις υποδομές του. Δίδαξε επίσης ήθος, αρχές, συνέπεια, τιμιότητα, απλότητα, ανθρωπιά, πράγματα τόσο αναγκαία και στις μέρες μας.

Δείτε ακόμα

OPEN DOOR RUN από την Πόρτα Ανοιχτή

Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή διοργανώνει για 4η φορά τον φιλανθρωπικό αγώνα OPEN DOOR RUN, …