Τετάρτη , 24 Απριλίου 2024

Η αιχμηρή ανακοίνωση του Θ.Ορφανού στον Ανδρέα Κονδύλη για την έφοδο του ΣΔΟΕ

Η επιστολή προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης του επικαφαλής της αντιπολίτευσης στον Δήμου Αλίμου, Θ.Ορφανού, προς το δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη και τα όσα εκείνος καταγγέλει μέσω FB, σχετικά με την έφοδο του ΣΔΟΕ στις υπηρεσίες του δήμου.
“Με έκπληξη διαβάσαμε σήμερα ότι το ΣΔΟΕ πραγματοποιεί ελέγχους στην οικονομική υπηρεσία του Δήμου Αλίμου και στο γραφείο του Δημάρχου κ. Κονδύλη.
Την είδηση επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο δήμαρχος με προσωπική του ανάρτηση στο  facebook όπου καταγγέλλει συλλήβδην την αντιπολίτευση ότι προκάλεσε τον έλεγχο ταλαιπωρώντας άδικα τις υπηρεσίες!
Επειδή θεωρούμε ότι αφενός μεν το κύρος του ΣΔΟΕ δεν αφήνει περιθώρια να σκεφτούμε ότι σέρνεται πίσω από αβάσιμες και κακόβουλες καταγγελίες αφετέρου δε το κύρος του θεσμού του Δημάρχου δεν επιτρέπει να αντιμετωπίζεται ένα τόσο σημαντικό γεγονός με λογοπαίγνια και περαιτέρω συσκότιση της πραγματικότητας,
Καλούμε τον δήμαρχο κ. Κονδύλη να διευκρινίσει άμεσα :
1. Για ποιον λόγο βρίσκεται το ΣΔΟΕ στον Δήμο και ποιο είναι ακριβώς το αντικείμενο του ελέγχου.
2. Να ενημερώσει, αν πράγματι γνωρίζει, αν η παρουσία του ΣΔΟΕ οφείλεται σε καταγγελία ή σε άλλη αιτία όπως π.χ. δημοσιεύματα ή ίδιες πληροφορίες των ελεγκτικών αρχών.Επειδή τέλος υπήρξε και ο ίδιος αντιδήμαρχος στις δύο προηγούμενες διοικήσεις του Δήμου,τον καλούμε να δείξει επιτέλους τον απαιτούμενο σεβασμό στην αλήθεια αποφεύγοντας επικοινωνιακού τύπου παράπονα ότι σε αυτήν την περίοδο δεν υπήρξε ποτέ παρόμοιος έλεγχος.
Γνωρίζει πολύ καλά ότι τούτο συνέβη επειδή σε αυτή την περίοδο ο τότε Δήμαρχος ουδεμία σκιά επέτρεψε να υπάρξει, καθιερώνοντας περιβάλλον απόλυτης ειλικρίνειας,  πλήρους διαφάνειας και Δημοκρατίας σε κάθε λειτουργία του Δήμου Αλίμου.”

Δείτε ακόμα

Δωρεάν Τεστ Παπανικολάου στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου – Η εξέταση γίνεται μόνο μετά από προγραμματισμένο ραντεβού – Για πληροφορίες …