Τρίτη , 16 Απριλίου 2024

Εστίες κινδύνου σε τρία σημεία στην είσοδο του «ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΟΥΝ» στον Άλιμο

Παραμονεύει ο κίνδυνος μπροστά στην είσοδο του θεάτρου «Κάρολος Κουν», όπου κι εντοπίσαμε τρία επικίνδυνα σημεία, τα οποία μπορεί να προκαλέσουν στους  επισκέπτες των εκδηλώσεων που γίνονται σε αυτό, κάποιον σοβαρό τραυματισμό. Πόσο μάλιστα όταν τον συγκεκριμένο χώρο τον επισκέπτονται  μικρά παιδιά και νήπια, αλλά και  μαθητές σχεδόν όλων των σχολείων της περιοχής.

Όπως θα δείτε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες που πρώτο δημοσίευσε το σάιτ  Άνω-Κάτω στο Καλαμάκι, δυο μαρμάρινες πλάκες έχουν ξεκολλήσει έχουν μετατοπιστεί και αν κάποιος επισκέπτης δεν το παρατηρήσει, υπάρχει περίπτωση να τραυματιστεί σοβαρά.

Σε μια άλλη φωτογραφία θα δείτε, πως η παροχή για το φυσικό αέριο που χρησιμοποιεί το διπλανό σχολείο, βρίσκεται δίπλα ακριβώς από τους κάδους των σκουπιδιών και έχει ένα ακροφύσιο τοποθετημένο κάθετα και ακάλυπτο. Ας ευχηθούμε ότι δε θα παραπατήσει κανείς…

Πριν λίγο καιρό αφαιρέθηκαν κάποια κάγκελα από τον περιβάλλοντα χώρο του κτιρίου. Οι έξυπνοι υπάλληλοι τα έκοψαν από τη βάση τους, αλλά όχι σύριζα, με αποτέλεσμα κάποια από αυτά που ξεπερνούν το 1 εκατοστό στο ύψος και μάλιστα είναι σκουριασμένα και κοφτερά, να είναι απειλή για όποιον καταλάθος δεν καταφέρει να τα παρατηρήσει και τα… πατήσει.

Όσο για τα καημένα τα φυτά και τα δεντράκια που  έμειναν απότιστα όλο το καλοκαίρι και έφτασαν στα όρια τους…ευτυχώς γι αυτά άρχισαν οι… βροχές.

 

Δείτε ακόμα

Δωρεάν Τεστ Παπανικολάου στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου – Η εξέταση γίνεται μόνο μετά από προγραμματισμένο ραντεβού – Για πληροφορίες …