Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Επίθεση Ολυμπιακού για Γ.Σαββίδη και Μελισσανίδη

 

Κώστας Καραπαπάς και Τάκης Αγραφιώτης εξαπέλυσαν επίθεση κατά Γιώργου Σαββίδη και Δημήτρη Μελισσανίδη στο διοικητικό συμβούλιο της Superleague 1

Ο Ολυμπιακός εκπροσωπήθηκε στο διοικητικό συμβούλιο της Superleague 1 που έγινε την Πέμπτη από τους αντιπροέδρους τους, Τάκη Αγραφιώτη και Κώστα Καραπαπά, που έβαλαν κατά του ΠΑΟΚ και σχολίασαν την είσοδο του Δημήτρη Μελισσανίδη στα αποδυτήρια των διαιτητών, στο ημίχρονο της αναμέτρησης ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

Ο Γ’ αντιπρόεδρος των Πειραιωτών, Κώστας Καραπαπάς, απευθυνόμενος στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, τόνισε χαρακτηριστικά: “Όλη την εβδομάδα δυναμιτίζετε έναν αγώνα στον οποίο δεν συμμετέχει η ομάδα σας. Ο Γιώργος Σαββίδης βρίζει όλο τον κόσμο, προσβάλει, πυροδοτεί και είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας σας. Θα τον μαζέψετε; Θα πείτε συγγνώμη επίσημα για τους τραμπουκισμούς των οπαδών σας σε μικρά παιδάκια;”.

 

Στη συνέχεια, έκανε αναφορά για το VAR, κάνοντας σύγκριση στην τιμωρία που του επιβλήθηκε, αλλά και σε αυτή στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

“Εγώ σας τα είπα για το VAR από τη δεύτερη αγωνιστική, δικαιώθηκα απόλυτα και το πειθαρχικό της ΕΠΟ μου επέβαλε 18.000 ευρώ πρόστιμο. Και 10.000 ευρώ για το μαρς του Μελισσανίδη που δεν ήξερε που έμπαινε”, τόνισε αρχικά, για να προσθέσει: “Φυσικά ο Γιαννάκης αθώος όπως πάντα. Ποιο είναι το μήνυμα; Οι επίσημοι παράγοντες διώκονται, οπότε να γίνουμε όλοι… φαντάσματα για να μην έχουμε τιμωρίες. Περιμένουμε να δούμε αν θα ευαισθητοποιηθεί κανένας εισαγγελέας να κάνει έφεση ή να ερευνήσει αυτεπάγγελτα το θέμα”.

Θέση πήρε και ο Β’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Τάκης Αγραφιώτης, σε ότι έχει να κάνει με τη χρήση του VAR.

“Συνεχίζονται τα απίθανα με το VAR. Προβλήματα με τις γραμμές, προβλήματα με το ρεύμα. Να στείλουμε μια επιστολή και να ζητάμε να διευκρινιστεί ποιος έχει την ευθύνη. Η ΕΠΟ; Η εταιρεία του VAR; Ο ΟΤΕ; Γιατί σίγουρα δεν την έχουν οι ομάδες αλλά επικοινωνιακά θα μας λένε για γήπεδα που κόβεται το VAR…», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Αγραφιώτης, για να σταθεί στο γεγονός ότι ο διαιτητής Σιδηρόπουλος δεν κατέγραψε το ντου οπαδών του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον Άρη στην Τούμπα: «Ο Σιδηρόπουλος δεν έχει μάθει τι είναι ο περιβάλλον χώρος”.

 

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Δείτε ακόμα

«Χρυσός» στη Μελβούρνη ο Πετρούνιας – Όλο και πιο κοντά οι Ολυμπιακοί Αγώνες!

Σπουδαίος Λευτέρης Πετρούνιας! Ο Έλληνας πρωταθλητής των κρίκων κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο …