Σάββατο , 20 Απριλίου 2024

Εντείνεται το θρίλερ με τις δίδυμες: Έφυγαν με άλλη οικογένεια λέει ο καπετάνιος

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με τα δύο δίδυμα κοριτσάκια, που παραμένουν εξαφανισμένα από την καταστροφική πυρκαγιά στην Αττική.

Μια νέα μαρτυρία ανατρέπει όσα λέει ο πατέρας τους, Γιάννης Φιλιππόπουλος, που αναγνώρισε τις δύο εννιάχρονες σε τηλεοπτικό πλάνο, ανάμεσα στους διασωθέντες από πλωτό μέσο στο λιμάνι της Ραφήνας, το βράδυ της Δευτέρας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας του βίντεο, που εμφανίζεται όρθιος στη βάρκα υποστηρίζει ότι τα δύο κορίτσια που φαίνονται στο πλάνο είναι συγγενείς του. Ειδικότερα, ο άνδρας υποστηρίζει ότι τα δύο παιδιά που φαίνονται στο πλάνο είναι δικά του και τα άλλα δύο είναι βαφτιστήρια του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο άνδρας έχει ήδη καταθέσει στο λιμενικό, ενώ τον αναζητά η αστυνομία.

Αγωνία για την τύχη των δύο εννιάχρονων διδύμων

Τα νέα δεδομένα εντείνουν την αγωνία της οικογένειας των δύο εννιάχρονων κοριτσιών, που συνεχίζουν να αναζητούν τα παιδιά τους και απευθύνουν έκκληση προς όσους διαθέτουν κάποιο στοιχείο για την τύχη τους να απευθυνθούν στο 110 στην Αστυνομία, στο 199 της Πυροσβεστικής και στο 108 στο Λιμενικό Σώμα

Το Λιμενικό, ανέφερε ο πατέρας των δύο κοριτσιών, ανέφερε ότι τα κοριτσάκια δεν καταγράφηκαν ανάμεσα στους διασωθέντες από πλωτά μέσα. Ωστόσο, η μη καταγραφής τους μπορεί να οφείλεται τόσο στον πανικό των πρώτων ωρών όσο και στη βιασύνη να ξαναφύγουν τα πλωτά για τη διάσωση κι άλλων εγκλωβισμένων.

Όπως είπε, από το Λιμενικό του απάντησαν ότι τα παιδιά του δεν έχουν καταγραφεί μεταξύ των διασωθέντων που σώθηκαν από πλωτά μέσα. Ωστόσο, αυτό μπορεί να έχει συμβεί λόγω του πανικού των πρώτων ωρών και πάνω στη βιασύνη να ξαναφύγουν τα πλωτά για τη διάσωση κι άλλων εγκλωβισμένων στις παραλίες.

Δείτε ακόμα

Tην Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, ανάβει το «Δέντρο της Αγάπης», στο Παλαιό Φάληρο

Tην Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, στις 19:00 θα ανάψει το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο «Δέντρο της Αγάπης» , …