Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (Γενική Δ/νση Σπουδών Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ Εκπαίδευσης, Διεύθυνση Υποστήριξης Προγραμμάτων και Εκπαίδευσης για την Αειφορία) υλοποιούν εκπαιδευτικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε μαθητές/τριες Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης που έγινε αποδεκτό για το Σχολικό έτος 2019-2020, με την επισήμανση της ανάγκης συνέργειας και ενεργού συμμετοχής κατά την παρουσίαση των διδασκόντων /-ουσών όταν πρόκειται για παρουσιάσεις σε τμήματα της Α/θμιας Εκπαίδευσης.
Επιπλέον, απαιτείται η διασφάλιση των κατωτέρω:
1. Η συμμετοχή των μαθητών/τριών και των εκπαιδευτικών να είναι προαιρετική, αν η παρουσίαση δεν γίνεται στο πλαίσιο αντίστοιχου μαθήματος.
2. Η παρουσία του εκπαιδευτικού της τάξης είναι απαραίτητη κατά την υλοποίηση του προγράμματος.
3. Η υλοποίηση να γίνεται ύστερα από την ενημέρωση και σύμφωνη γνώμη της Διεύθυνσης και του Συλλόγου Διδασκόντων κάθε σχολείου, και αφού επιλεγεί/-ούν από τα προτεινόμενα αυτή/-ές η/οι παρουσίαση/- ιάσεις που αντιστοιχούν στις διδακτικές ανάγκες των τμημάτων.
Τα σχολεία που επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα εκπαιδευτικών παρουσιάσεων θα πρέπει να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο email: administration@ecorec.gr της οικολογικής εταιρείας ανακύκλωσης.

Υπεύθυνος συντονιστής του προγράμματος είναι ο κ. Σταύρος Καραγιάννης τηλ.210-8224481.

Δείτε ακόμα

OPEN DOOR RUN από την Πόρτα Ανοιχτή

Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή διοργανώνει για 4η φορά τον φιλανθρωπικό αγώνα OPEN DOOR RUN, …