Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Εγκληματική πράξη της ΔΕΗ: Έκοψε το ρεύμα σε νοσοκομείο την ώρα που χειρουργούσαν 4 ασθενείς

Σάλο προκαλεί η είδηση ότι η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στην ιδιωτική κλινική city clinic στο Κέντρο της Αθήνας την ώρα μάλιστα που ήταν σε εξέλιξη τέσσερα χειρουργεία.

Όπως επισημαίνουν οι πληροφορίες, πρόκειται για μία υπόθεση που έχει αναστατώσει ασθενείς, συγγενείς αλλά και εργαζόμενους της ιδιωτικής κλινικής δεδομένου ότι νοσηλεύονται πάσχοντες που υποστηρίζονται μηχανικά ενώ την ώρα της διακοπής του ρεύματος ήταν σε εξέλιξηκαι χειρουργικές επεμβάσεις.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης συνεργείο της ΔΕΗ έκανε την εμφάνισή του στην είσοδο της κλινικής με σκοπό να κόψει το ρεύμα στην κλινική παρότι μέσα νοσηλεύονταν δεκάδες ασθενείς.

«Ήταν μια …ευχάριστη στιγμή όταν διαπιστώσαμε με τι ταχύτητα μπορεί να λειτουργήσει τελικά το κράτος» δήλωσε με ειρωνεία ο Πρόεδρος της κλινικής Γιώργος Μελισσουργός στο HealthReport.gr, δεδομένου ότι τα συνεργεία της ΔΕΗ έδρασαν μάλλον…αστραπιαία, όπως εξηγεί ο ίδιος «επέδειξαν ταχύτητα σχεδόν καλύτερη και από την Ελβετία».

Κατά τον κ. Μελισσουργό, το χρέος της κλινικής στη ΔΕΗ είναι κοντά στα 104.000 ευρώ ενώ οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν ήταν ταχύτατες αφού ουσιαστικά δε δόθηκαν ούτε λίγα 24ωραστους υπευθύνους της κλινικής για να καταβάλουν όσα είχαν ζητηθεί.

«Μας ζήτησαν να αποπληρώσουμε το 60% του χρέους και τα υπόλοιπα σε 5 δόσεις, τη στιγμή που αυτό δεν συμβαίνει ποτέ στο δημόσιο ενώ σήμερα οφείλονται στη ΔΕΗ κοντά στα 2,5 δις ευρώ από διάφορες επιχειρήσεις», τονίζει.

Το ζήτημα είναι πάντως ότι οι νοσηλευόμενοι ασθενείς παραμένουν σε θαλάμους της κλινικής η οποία λειτουργεί με γεννήτρια ενώ είναι προγραμματισμένα να γίνουν και άλλα χειρουργεία.

Να σημειωθεί ότι η παροχή του ρεύματος διακόπηκε τελικώς το μεσημερι της Τρίτης, ενώ εξαιτίας …λάθους κόπηκε σε ολόκληρο το οικοδομικό τετράγωνο.

Δείτε ακόμα

Δωρεάν Τεστ Παπανικολάου στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου – Η εξέταση γίνεται μόνο μετά από προγραμματισμένο ραντεβού – Για πληροφορίες …