Πέμπτη , 25 Απριλίου 2024

ΔΑΦΝΗ:Δελτίο Τύπου – Α.Ο. Προμηθέας

“Δεν πείθουν ούτε τον εαυτό τους.

Στις 26/9/2019 παρευρεθήκαμε ως διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΔΑΦΝΗΣ όπως και άλλοι αθλητικοί παράγοντες από άλλους συλλόγους στην συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δάφνης – Υμηττού.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης ακούσαμε από τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Νίκο Ντίνο να ρωτάει τον Δήμαρχο με ποια κριτήρια κατανεμήθηκαν οι ώρες στις ομάδες των Δήμων μας στις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης.

Και με μεγάλη έκπληξη ακούσαμε τον Δήμαρχο να λέει τα εξής ότι ως κριτήρια έβαλε 3 βασικά πράγματα για την κατανομή των ωρών και αυτά είναι :

  1. Η ιστορία της κάθε ομάδας.
  2. Η κατηγορία της κάθε ομάδας
  3. Και τέλος οι υποδομές της κάθε ομάδας.

Μα αλήθεια ποιον θέλουν να κοροϊδέψουν με αυτά που λένε ως δικαιολογίες. Ο Α.Ο Προμηθέας είναι μια από τις ποιο ιστορικές ομάδες της πόλης αφού ως γνωστό ιδρύθηκε το 1969

Αγωνίζεται στην Γ κατηγορία όπως ακριβώς και όλες οι υπόλοιπες ομάδες του Δήμου μας.

Όσο δε για τις υποδομές της ομάδας μας σας ενημερώνουμε ότι μέχρι και αυτή τη στιγμή διαθέτουμε 68 αθλητες+ την πρώτη Ομάδα.

Όπως λοιπόν καταλαβαίνεται τα επιχειρήματα που χρησιμοποίησε ο Δήμαρχος Δάφνης Υμηττού δεν πείθουν κανένα ούτε καν τους δικούς του σιωπηλούς δημοτικούς συμβούλους.

Ως νέα διοίκηση θα περιμέναμε πριν φτάσετε στην κατανομή των ωρών να είχατε επισκεφτεί το γήπεδο για να είχατε δει τι ακριβώς συμβαίνει.

Ως Α.Ο Προμηθέας απαιτούμε ίση μεταχείριση με όλες τις υπόλοιπες ομάδες του Δήμου μας και σας καλούμε να σχεδιάσετε έστω και τώρα από την αρχή την κατανομή των ωρών με τα ίδια σωστά κατά την γνώμη μας κριτήρια που εσείς οι ίδιοι βάλατε.

Τέλος κλείνοντας θα θέλαμε να μας δώσετε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τόσο στο διοικητικό συμβούλιο του οργανισμού αθλητισμού και πολιτισμού όσο και στο δημοτικό συμβουλίου της αντιδράσεις μας, ώστε να αρθεί η κατάφωρη αδικία προς το σωματείο μας.”

Δείτε ακόμα

Υποχρεωτική συνεπιμέλεια, η ανακοίνωση της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Αγίου Δημητρίου

Η κυβέρνηση προωθεί μια σημαντική ανατροπή στο οικογενειακό δίκαιο, προβάλλοντας ως αιτιολογική βάση μεταξύ άλλων …